Ne plašite se cijene LED žarulja!

Ne plašite se cijene LED žarulja!

Dom i obitelj 0 Comment

Svi znamo što su LED žarulje kao što i većina zna sve o njihovim pozitivnim karakteristikama i prednostima. No, pojam LED žarulje – cijena je za mnoge još uvijek bauk jer se smatra da je cijena ovih žarulja toliko visoka da ne opravdava sve njihove prednosti.

No, vjerujte, kada su u pitanju LED žarulje cijena je zapravo neznatna ako se uzmu u obzir sve prednosti koje nudi ovaj rasvjetni novitet. Prednosti je zaista pregršt, a samo neke od najvažnijih ćemo vam pobliže opisati u nastavku.

LED žarulje – omjer cijene i kvalitete

 

LED žarulje su najisplativije i najpovoljnije rješenje za osvjetljavanja prostora, što dokazuje činjenica da je veliki postotak kućanstava klasične žarulje sa žarnom niti već zamijenio ovim tehnološkim novitetom. I ne samo to – ledice se danas sve više ugrađuju u automobile i druga motorna vozila, a mnogi ih već koriste i kao rasvjetu na biciklima, u kućanskim aparatima poput frižidera, mikrovalnih pećnica itd.

Veliki broj potrošača mahom potvrđuje funkcionalnost LED žarulja, i za njih pitanje; “LED žarulje cijena” uopće nije tema o kojoj se treba raspravljati jer cijena definitivno opravdava njihovu kvalitetu kao i sve ostale prednosti koje nude LED žarulje.

Dakle kada su u pitanju ove žarulje omjer cijene i kvalitete je uvjerljivo najbolji u usporedbi s ostalim vrstama žarulja. Kupovina LED žarulja je ulog na duge staze i zato pitanje LED žarulje – cijena, ne bi trebao biti prioritet kod kupovine rasvjete za kuću, stan, poslovni ili neki drugi prostor.

Prednosti LED žarulja

 

LED rasvjeta je spoj praktičnosti, dugotrajnosti, štedljivosti i kvalitete i upravo stoga ponavljamo – kada su u pitanju LED žarulje cijena bi trebala biti zaista zanemariv faktor.

Uobičajene LED žarulje za rad koriste električnu snagu od samo 2 do 10 vata, što je daleko manje u usporedbi s klasičnim žaruljama sa žarnom niti – a to znači da ćete nakon kratkog vremena korištenja ovih žarulja uštedjeti znatnu količinu novca. To je odlično, zar ne?

Nadalje, LED žarulje su vrlo otporne i izdržljive i  za razliku od klasičnih staklenih žarulja dugi vremenski period ćete biti mirni po pitanju kupovine i zamijene žarulja. Životni vijek LED žarulje je 25.000 – 100.000 sati, u usporedbi s klasičnim žaruljama koje traju u prosjeku oko 1200 sati.

Dakle, kada se uzmu u obzir sve pozitivne karakteristike koje imaju LED žarulje, cijena je sasvim opravdana i vjerujemo da nećete požaliti ako investirate u ovaj oblik rasvjete.

Author

Search

Back to Top