Dječje sandale su izvrstan komad obuće za ljeto

Dječje sandale su izvrstan komad obuće za ljeto

Moda i pokloni Comments Off

Tijekom vrućih ljetnih dana neophodno je da se pobrinemo da naša koža diše i koristimo pamučnu odjeću. Osim toga, tijekom ljeta se nose kratke hlače i majice i tako osigurava da je tijelo na zraku. Za razliku od odjeće, obuća je u većini slučajeva zatvorena, stoga je neophodno pobrinuti se i za neke otvorenije tipove obuće. 

Dječje sandale su odličan odabir za ljeto, jer će se noge manje znojiti i djeci neće biti toplo kao u tenisicama. S druge strane, za razliku od šlapa su znatno sigurnije, jer su fiksirane za nogu i tako se neće dogoditi da zapnu prilikom trčanja ili skakanja.

Dječje sandale za dječake

Kod muške djece je izuzetno bitno pripaziti na to da se kupi odgovarajući broj, jer su dječaci u većini slučajeva razigraniji od djevojčica. Bilo da se radi o trčkaranju, igranju s loptom ili nekoj drugoj aktivnosti, neophodno je da su dječje sandale za dječake dobro stisnute uz nogu. Na taj način smanjiti ćete mogućnost nezgode, poput uganuća noge ili padova. 

Dječje sandale Nike
Dječje sandale Nike za dječake

Što se modela tiče, kod muškaraca su najpopularnije sandale na čičak, koje će se odlično sklopiti uz nogu i osigurati im osjećaj poput tenisica. Obratite pozornost na to da izgledaju dobro, kako biste bili sigurni da će ih vaš mališan s oduševljenjem nositi. Danas se u ponudi raznih trgovina mogu pronaći svakakve sandale, od onih u raznim bojama pa sve do onih koje imaju otisnute:

  • superheroje
  • likove iz crtića
  • grbove nogometnih klubova
  • i razne druge motive

Sandale za djevojčice

Kada su u pitanju dječje sandale za djevojčice priča je nešto malo kompliciranija. Budući da djevojčice puno više interesira estetika, kod njih je dostupno i više različitih modela. Tako se možete odlučiti za:

  • sandale na čičak
  • sandale na petu
  • natikače

Morate u obzir uzeti to da je dječja noga u razvitku, pa sandale na petu nisu dobar izbor za svakodnevno nošenje, već isključivo za neke posebne prilike. Dječje sandale na čičak su uvijek in i djeca ih rado nose jer dobro prianjaju uz nogu i ne padaju. Također, popularne su i natikače, no imajte na umu da one nisu pogodne za djevojčice koje vole trčkarati.

Obratite pažnju na materijal

Glavni zadatak sandala je da budu udobne i da u njima koža diše. Zbog toga je izuzetno bitno da obratite pažnju na materijale od kojih su sačinjene. Dječje sandale su odličan izbor za ljeto i svako dijete bi trebalo imati barem jedan par u ormaru. Za kupnju možete pronjuškati razne web trgovine u kojima su dostupne po odličnim cijenama.

Video: Kako oprati dječje sandale

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top