Dolazi zima – dali su vam krovni nosači već namješteni?

Dolazi zima – dali su vam krovni nosači već namješteni?

Automoto Comments Off

Zima je doba godine, kada se za neke ljude počne vrijeme odmaranja. Znači, mrak padne jako brzo, temperature se spuste do nule ili još niže, a vani pada snijeg – idealno vrijeme, da legnete na kauč, uzmete kokice i pivo, te pogledate kakvu utakmicu nogometa ili koji zanimljivi film, koji do sada još niste gledali.
Da, neki ste se sada našli u tim redovima, koje smo napisali, ali ipak, postoje i takvi, koji su sami kod sebe rekli, pa što to ovi ljudi pišu, meni zima donosi život – to je najbolje doba godine, doba, kada uzimam skije u ruke i krećem u prirodu.

krovni-nosaci-2

Krenite na put ali neka to bude sigurno!

Ako ste i vi jedan od onih, koji obožavaju zimu zbog toga što ona nudi, onda morate obavezno čitati dalje, jer kad potegnete skije van i iz njih pobrišete prašinu, morat ćete s njima prije ili kasnije na snijeg, ali kako ćete ih voziti u automobilu? Za sve one, kojima su krovni nosači već poznati, ovo je sasvim logično – vozit ćete ih na vašem krovu automobila, a svi oni, koji to još ne radite, morate znati, da je to nešto najbolje, što možete napraviti za sebe i vaš automobil.

Pitate se zašto? Razlog je jednostavan – ako skije vozite u automobilu, znači, ako imate sreće, da imate dosta kratke skije, koje u njega stanu, onda se vam može brzo dogoditi, da ćete sa oštrim rubovima napraviti neku štetu u automobilu. Naravno, nije sporan samo automobil – štetu i ozljede možete napraviti i na svom tijelu, ako bi na primjer naglo zakočili i rubnici skija bi doletjeli u vas. A sad se pitajte, dali vam je to stvarno potrebno? Naravno, da ne!

Postoji rješenje, poslužite se ga!

Da sami sebi stvarno ne bi napravili štetu, što prije nabavite krovne nosače, jer jedino sa njima ćete se voziti sigurno i jednostavno – skije će biti na vašem krovu, a vi daleko od njih u vašem automobilu. Jedino to je pravi i najbolji način, da odete bez ikakve brige na skijanje i u njemu maksimalno uživate!

Kad stigne zima, trebače vam i lanci za snijeg.

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top