Kako pravilno njegovati tetovažu

Kako pravilno njegovati tetovažu

Zdravlje i prehrana Comments Off

Sve je više odvažnih osoba koje se odlučuju na ukrašavanje vlastite kože tetovažom koja će biti dio njih do kraja života. Neovisno jeste li se odlučili za tetovažu na vidljivom ili skrivenom mjestu ona je dio vas, stoga je bitno da tetovaža ima posebno značenje za vas.

Osim što može predstavljati za vas bitno razdoblje u životu, isto tako može biti vaš motivator, koji je uvijek tu da vas potakne na ispunjavanje vaših ciljeva i rješavanje različitih poteškoća. Budite pažljivi pri izboru Tatto studija, mjesta tetovaže i motiva. Isto tako, bitno je napomenuti da briga o tetovaži ne prestaje izlaskom iz Tatto studija.

Kako izabrati mjesto za tetovažu?

Svakako je važno posavjetovati se sa stručnjakom o idealnom mjestu za tetovažu. Iako je tetovaža prekrasan detalj na cijelom tijelu, za pojedina mjesta nije prikladna te ponekad može izblijediti ili se preslikati. Također je bitno napomenuti da se tetoviranje u vrućim, ljetnim mjesecima nikako ne preporučuje zbog direktne izloženosti štetnom utjecaju sunčevih zraka.

Nakon što se odlučite o motivu tetovaže i mjestu na kojem želite nostiti tetovažu svakako je važno napomenuti da je izbor Tatto majstora jedan od važnih faktora prilikom tetoviranja. Nakon što ste pronašli idealan motiv, izabrali pravi Tatto salon te se odlučili za mjesto na kojem želite nositi tetovažu, jedino što trebate je termin za tetovaži i malo hrabrosti.

Njega tetovaže nakon tetoviranja

Nakon tetoviranja koža je nadražena, odnosno na području tetovaže je rana kojoj treba nekoliko tjedana da zaraste. U tom vremenu je potrebno njegovati tetovažu i kožu posebnom kremom za tetovažu kako bi se proces zarastanja ubrzao te kako bi se zadržao lijep i njegovan izgled tetovaže.

Krema za tetovaže Tatto Nano Shock će vašu tetovažu zaštititi od štetnog utjecaja sunca, budući da sadrži UVA i UVB zaštitni faktor. Isto tako krema će osigurati sjajan izgled vaše tetovaže, te izraženije, žive boje.

Znate li da je granolom zuba upala tkiva u samom korijenu zub. Više o tome u članku.

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top