Maske za Huawei P20, Pro i Lite

Maske za Huawei P20, Pro i Lite

Internet i tehnologija Comments Off

Huawei je ove godine predstavio prvi mobitel s 3 stražnje kamere, te slobodno možemo reći da je Huawei P20 Pro mobitel s najboljom kamerom ikada. Gotovo u svakome dućanu danas se mogu naći maske za Huawei P20, kao i za svaki novi model nekog brenda. S P20 serijom Huawei je pomaknuo granice i donosi odličan smartphone s najboljim kamerama na tržištu, a uz to cijenom su ostali razinu ispod konkurenata. Od drugih specifikacija Huawei P20 Pro donosi 6 GB radne memorije, 128 GB memorije za pohranu podataka, osmojezgreni procesor i ekran veličine 6.1 inča s popularnim “zubom”. Upravo zbog toga što je prednji ekran kod P20 serije gotovo preko cijele prednje strane, maske za Huawei P20 neophodna su zaštita od razbijanja.

Vrste maski za mobitel Huawei P20

Kao i kod svakog modela mobitela, tako i kod ovog, razlikujemo 3 glavne maske za Huawei P20, a to su silikonska, kožna, te zaštitna maska.

Silikonska maska je najpopularnija, što zbog toga što je veoma tanka i ne narušava izgled mobitela, što zbog toga što ne otežava korištenje poput recimo kožne preklopne. Negativna strana silikonske maske za Huawei P20 je ta što ona uopće ne štiti prednju stranu mobitela, koja je gotovo cijela prekrivena ekranom, te u slučaju bilo kakvog pada na nešto neravno s ekranom, vrlo vjerojatno ćete mobitel podignuti razbijenog ekrana. Kao blaga zaštita ekrana prilikom korištenja samo silikonske maske je nalijepiti zaštitnu foliju ili zaštitno staklo preko ekrana.

Kožne preklopne maske čuvaju vaš mobitel u slučaju pada na bilo koju stranu, no isto tako prije svakog korištenja morate maskicu otvarati da biste koristili mobitel, a prilikom slikanja maskicu ćete morati pridržavati da vam ne prikriva kameru. No osim zaštite kožne maskice pružaju mobitelu i vlasniku dozu luksuza, što će nekima značiti. Znate da bežični punjač može poslužiti i kao ukras na vašem radnom stolu.

Ukoliko vam izgled mobitela ne predstavlja ništa, već vam je glavna njegova funkcionalnosti, možete se odlučiti na maskice koje će u potpunosti zaštititi vaš mobitel prilikom bilo kakvog pada. One su debele i otporne na udarce, a najčešće preko ekrana imaju i dodatno staklo kako bi mobitel prilikom direktnog pada na ekran ostao čitav.

Zašto su maske odlično rješenje, osim zaštite?

Maske za Huawei P20 osim što ga štite, one mu pružaju i notu dizajna te ga mogu uljepšati. Također, zbog glatke stražnje strane, rukovanje s Huawei P20 pro bez maskice dosta je rizično, jer mobitel je dosta sklizak i lako vam može ispasti. Također, staklo sa stražnje strane mrlja se od prstiju, pa je maskica kod ovog uređaja uistinu potrebna.

Kao telefon, isto i vaš PC verovatno treba redovan servis kompjutera. Prečitajte više o tem gdje ga možete obaviti.

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top