Medigo je pravo mjesto za najbolju medicinsku njegu

Medigo je pravo mjesto za najbolju medicinsku njegu

Zdravlje i prehrana Comments Off

Medigo je renomirana medicinska tvrtka koja je svojim nekoliko desetljeća dugim radom stvorila prepoznatljivo ime i postala sinonim kvalitete medicinskih proizvoda. Njihov moto rada stavlja naglasak na glavnu ideju poslovanja, a to je dobra skrb zdravih i bolesnih te stručni savjeti u svim segmentima zdravlja, posebice u kućnoj njezi.

Proizvodi iz Medigo asortimana su iznimne kvalitete i trajnosti, te ispravnim korištenjem služe kao velika pomoć medicinskim radnicima, privatnim osobama i ljudima koji trebaju trajnu skrb.

Proizvodi Medigo
Medigo je renomirana medicinska tvrtka koja je svojim nekoliko desetljeća dugim radom stvorila prepoznatljivo ime i postala sinonim kvalitete medicinskih proizvoda.

Medigo  – sve što trebate na jednom mjestu

Prodajni program tvrtke uključuje razna medicinska pomagala i uređaje, sanitarni pribor, ortoze , medicinske čarape te druge medicinske proizvode nužne za održavanje dobre kvalitete života korisnika. 

Osobito je bogata ponuda medicinskih uređaja i aparata kao što su tlakomjeri, oksimetri, inhalatori i termometri jer je riječ o važnim uređajima namijenjenim čestom korištenju i njihova kvaliteta mora biti neupitna.

Medicinska pomagala

Neizostavni proizvodi Medigo su i medicinska pomagala kao što su štapovi za hodanje, invalidska kolica, hodalice i medicinski kreveti. Osim stručnog savjeta pri kupnji ovih proizvoda iznimne kvalitete oni će vam omogućiti nabavu rezervnih dijelova i dodataka za kupljene proizvode. 

Higijenska pomagala

Ako ste u potrazi za higijenskim pomagalima ne morate tražiti dalje jer Medigo u svom asortimanu nudi i toaletne stoliće i sjedala za kupaonu, pomagala za mokrenje i kupanje, ručke za pridržavanje i oslonac te mnoga druga pomagala koja olakšavaju održavanje higijene bolesne osobe.

S obzirom na to da bolesne osobe trebaju imati bolju higijenu i sterilnije okruženje ova tvrtka u ponudi ima razne proizvode za njegu i zaštitu, a osobito je bogata ponuda zaštitnih maski, rukavica i dezinfekcijskih sredstava.

Za postizanje veće udobnosti bolesnika ovdje možete nabaviti i proizvode iz antidekubitnog programa, pomoćne naprave za premještanje, podloge za krevet i proizvode za pomoć kod inkontinencije.

Ponuda proizvoda za ljepotu, zdravlje i njegu

Osim medicinskog programa tvrtka Medigo u svom asortimanu nudi i razne proizvode vezano uz održavanje zdravlja tijela, kao što su proizvodi za manikuru i pedikuru, proizvodi iz anticelulitnog programa, ulošci za stopala i mnogi drugi slični proizvodi. 

Osim toga, Medigo strogo drži do zakona Europske Unije vezanih uz zdravlje i brigu populacije pa u ponudi imaju i antialergijski liniju nakita koja je u potpunosti usklađena s europskom direktivom i ima važeće certifikate. Takav je nakit pogodan i za osobe koji imaju alergijske reakcije na nikal, a u potpunosti je izrađen od nehrđajućeg čelika što je velika rijetkost i prednost Medigo BIOJOUX nakita.

Čitajte i sljedeći članak: Parodontoza je jedna od najčešćih bolesti zuba

Parodontoza ili parodontitis je bolest parodonta te se smatra jednom od najčešćih bolesti zuba nakon karijesa te ima sve veći broj pacijenata koji obolijevaju od nje.

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top