Održavajte unutrašnjost automobila čistom

Održavajte unutrašnjost automobila čistom

Automoto Comments Off

Navlake za auto bitan su dio kustomizacije novog, ili način da se osvježi unutrašnjost starijeg automobila. Na tržištu postoji velik izbor, a birati se može između raznih materijala, boja i dizajna. Cijena također varira, a izuzetno je bitno i koliko dugo će one trajati i koliko lako se čiste.

Većina je univerzalne veličine, što znači da se mogu koristiti u svakom automobilu, i takve se mogu nabaviti u specijaliziranim trgovinama auto opremom, kao i u većim supermarketima.

Kako izabrati savršene navlake za auto

Za mnoge, održavanje unutrašnjosti automobila čistom vrlo je bitno. Navlake za auto igraju veliku ulogu u čistoći interijera automobila. Bitno je da se mogu lako očistiti i da se brzo suše, pri čemu su najsigurniji odabir sintetičke ili one napravljene od poliestera. Takve se mogu osušiti za samo deset minuta nakon kontakta s vodom, a neke imaju i gladak, sjajan dizajn tkanine s koje se mogu lako obrisati prosuta hrana ili tekućine.

S druge strane, neke su dizajnirane tako da tkanina na nekim mjestima ima rupičastu teksturu, kroz koju mogu propasti mrvice od hrane ili pijesak s plaže tijekom ljetnih mjeseci. Iako se one vrlo brzo suše, održavanje automobila čistim čine nešto težim. Sintetičke varijante također dosta brzo propadaju; izložene suncu, trenju i korištenju, počet će se kidati.

Pripazite na budžet pri kupnji navlaka

Cijena presvlaka za auto sjedišta može biti povezana s materijalom od kojeg su napravjene i s njihovom kvalitetom. Tako će one povoljnije biti napravljene od sintetičkih materijala i trajati kraće, dok će one od kvalitetnijih materijala, poput pamuka, stajati nešto više, ali i trajati duže.

Pamučne je dosta teško pronaći, prodaju se većinom u specijaliziranim trgovinama s auto opremom, ali su savršen izbor za one koji su možda alergični na sintetičke materijale, ili traže više udobnosti tjekom vožnje. Iako se one teže suše i čiste, duže će trajati te će se oni koji ih izaberu manje znojiti, zbog prirodnog materijala koji “diše”. Naravno, postoji i opcija krojenja navlaka za auto po mjeri, no ona je za one malo dubljeg džepa. U svakom slučaju u trgovinama se danas može pronaći za svakog ponešto.

Parfemi za auto donose revolucionarni pristup osvježavanju zraka u vozilu, kako bi i zrak u vašem automobilu bio čist. Čitaj više …

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top