Održavajte unutrašnjost automobila čistom

Održavajte unutrašnjost automobila čistom

Automoto Comments Off 3

Navlake za auto bitan su dio kustomizacije novog, ili način da se osvježi unutrašnjost starijeg automobila. Na tržištu postoji velik izbor, a birati se može između raznih materijala, boja i dizajna. Cijena također varira, a izuzetno je bitno i koliko dugo će one trajati i koliko lako se čiste.

Većina je univerzalne veličine, što znači da se mogu koristiti u svakom automobilu, i takve se mogu nabaviti u specijaliziranim trgovinama auto opremom, kao i u većim supermarketima.

Kako izabrati savršene navlake za auto

Za mnoge, održavanje unutrašnjosti automobila čistom vrlo je bitno. Navlake za auto igraju veliku ulogu u čistoći interijera automobila. Bitno je da se mogu lako očistiti i da se brzo suše, pri čemu su najsigurniji odabir sintetičke ili one napravljene od poliestera. Takve se mogu osušiti za samo deset minuta nakon kontakta s vodom, a neke imaju i gladak, sjajan dizajn tkanine s koje se mogu lako obrisati prosuta hrana ili tekućine.

S druge strane, neke su dizajnirane tako da tkanina na nekim mjestima ima rupičastu teksturu, kroz koju mogu propasti mrvice od hrane ili pijesak s plaže tijekom ljetnih mjeseci. Iako se one vrlo brzo suše, održavanje automobila čistim čine nešto težim. Sintetičke varijante također dosta brzo propadaju; izložene suncu, trenju i korištenju, počet će se kidati.

Pripazite na budžet pri kupnji navlaka

Cijena presvlaka za auto sjedišta može biti povezana s materijalom od kojeg su napravjene i s njihovom kvalitetom. Tako će one povoljnije biti napravljene od sintetičkih materijala i trajati kraće, dok će one od kvalitetnijih materijala, poput pamuka, stajati nešto više, ali i trajati duže.

YouTube video

Pamučne je dosta teško pronaći, prodaju se većinom u specijaliziranim trgovinama s auto opremom, ali su savršen izbor za one koji su možda alergični na sintetičke materijale, ili traže više udobnosti tjekom vožnje. Iako se one teže suše i čiste, duže će trajati te će se oni koji ih izaberu manje znojiti, zbog prirodnog materijala koji “diše”. Naravno, postoji i opcija krojenja navlaka za auto po mjeri, no ona je za one malo dubljeg džepa. U svakom slučaju u trgovinama se danas može pronaći za svakog ponešto.

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top