Pozadine za zidove štede vrijeme i novac

Pozadine za zidove štede vrijeme i novac

Dom i obitelj Comments Off

Većina ljudi voli povremeno unijeti neke promjene u svoj dom, a jedan od jednostavnijih i lakših načina je stavljanje pozadina za zidove koje će unijeti dašak glamura u vaš omiljeni prostor. Raznolikog dizajna i za svačiji džep, pozadine za zidove mogu potpuno promijeniti izgled prostorije uz samo malo truda i vremena. Ne morate kupovati nove komade namještaja i trpati zidove slikama – zidne pozadine ili tapete su rješenje vašeg problema!

Učinite vaš osobni prostor još intimnijim

Pozadine za zidove napravljene su od mnogih vrsta materijala, različitih su debljina, kvalitete, uzoraka, ali svatko će uvijek pronaći nešto za sebe. Zbog toga su odlične za personalizaciju prostora kako bi bio još više ugodniji i opuštajući svom stanaru. Veliki faktor kod kupnje tapeta su boje, jer da bi zidne pozadine odgovarale prostoru moraju se slagati s namještajem, ali ponajprije moraju vama biti privlačne.

Možete birati između tekstilnih, gumenih, vinilnih, i mnogih drugih pa budite oprezni jer se neke od njih moraju drugačije čistiti ili održavati. Mnogi će se odlučiti staviti pozadine na dijelove zidova koji se često prljaju jer to može biti odlično rješenje – umjesto bojanja zida prljavštinu ćete samo odstraniti krpom.

Pozadine za zidove morate mudro birati

Bez obzira na to što vam je određena pozadina za zidove zapela za oko, dobro promislite o njoj prije kupnje. Razmislite o osnovnim stvarima: pristaje li pozadina uz vaš namještaj, hoće li se dobro održavati, ili hoće li se uklopiti u vaš proračun. Također je bitno jesu li pozadine za zidove tamne ili svijetle, jer tamne će tapete maleni prostor učiniti još manjim i mračnijim.

Zidne pozadine dolaze sa različitim uzorcima

Jednako oprezni morate biti i s uzorcima. Prekrasno cvijeće može izgledati odlično na komadu pozadine, ali morate zamisliti kako će čitavi zidovi izgledati u tom uzorku. Ako ste stvarno ljubitelj šarenih uzoraka odaberite samo jedan zid za taj uzorak kako bi zadržali harmoničan izgled. Mnogo jednostavniji način je biranje nekog diskretnijeg geometrijskog uzorka koji može prekriti svaki zid, a da prostorija ne izgleda kičasto.

https://www.youtube.com/watch?v=DjbgQRFRgoo

Postoji i velik izbor pozadina za zidove s perlicama, gliterom i šljokicama. One izgledaju prekrasno na zidovima, ali niti s njima ne smijete pretjerivati. Najbolja ponuda i cijene pozadina za zidove definitivno su online. Povoljnije su čak i s uključenom poštarinom.

Kvalitetne zidne naljepnice za dom. Zidne naljepnice (ponekad nazvane i zidnim tetovažama) jedan su od modernih načina uređenja prostora. Čitajte više …

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top