Pregače kao funkcionalni i promotivni dodatak

Pregače kao funkcionalni i promotivni dodatak

Moda i pokloni Comments Off

Česti ženski ukrasi

Kao ukras na ženskoj odjeći, klasične pregače se pojavljuju od 15. do 18. stoljeća te su izrađivane od različitih materijala i u različitim dužinama, nošene preko suknje. U to su se vrijeme nosile na različite zabave i proslave, a ovisno o prilici bile su različito obojane, imale su različite bogate ukrase poput trimoma, čipke i veza. 

U jednom trenutku su zamijenile i veliki ubrus koji se stavljao na koljena prije jela, a ponekad su bile pričvršćene i za kabanicu kao modni detalj. Kasnije su ih počeli nositi muškarci i žene svih staleža kao zaštitu od oštećenja i prljanja svoje odjeće pa su bile izrađene od jednostavnih i laganih materijala poput lana ili bijelog platna, dok su one od muslinskog platna s čipkom ili vezom i dalje nosile samo bogate dame. 

Majice s natpisom kao odlična alternativa

Majice s natpisima već nekoliko godina predstavljaju svojevrstan must have svakog muškog i ženskog ormara u proljetnim i ljetnim mjesecima. One na sebi najčešće imaju otisak različitih motiva, slika, natpisa, logotipova ili reklama. Ono što je zanimljivo je to što danas postoji mogućnost samostalnog osmišljavanja motiva pa tako majice s natpisima mogu biti izvrstan i kreativan poklon za samog sebe ili dragu osobu. 

Natpisi na majicama
Natpisi na majicama mogu biti šaljivi, mogu sadržavati mudre ili motivacijske poruke, fotografije poznatih osoba, razne ilustracije …

Natpisi na majicama mogu biti šaljivi, mogu sadržavati mudre ili motivacijske poruke, fotografije poznatih osoba, razne ilustracije i motive koji su već ponuđeni ili koje sami smislite. Majice s tiskom moguće je kupiti u fizičkim trgovinama koje se bave prodajom tekstila i natpisima na tekstilu, odnosno specijaliziranim trgovinama ili pak u web trgovinama koje nude mogućnost samostalnog personaliziranja majica s natpisom. Upravo to vam daje mogućnost da iskažete svoju kreativnost i inovativnost te da nekome pokažete koliko vam znači i koliko ste se potrudili oko poklona.

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top