Promotivni darovi za sve ljude i za sve prigode

Promotivni darovi za sve ljude i za sve prigode

Moda i pokloni Comments Off

Stvaranje povezanosti između rukovodećih i zaposlenika od velike je važnosti za svaku firmu. Ugodna radna kultura i atmosfera na radnom mjestu čine zaposlenike zadovoljnijima, a zadovoljniji zaposlenik ujedno je i bolji radnik. To većina poslodavaca u posljednje vrijeme jako dobro zna te u većini firmi više ne vlada tiranija uz moto „svaki radnik je zamijenjiv“ već poslodavci žele stvoriti ugodnu radnu atmosferu i uzročno, zadovoljne i produktivne radnike. 

Jedan od načina da se pokaže radniku da je poslodavcima do njih stalo su mali pokloni na neke prigode. Idealan spoj poklona i poticanja lojalnosti prema firmi su promotivni darovi, odnosno darovi s logom firme. Uz to, s eko poslovnim darovima firma može pokazati kako osim za zaposlenike, brine i za okoliš. Ipak, odabrati dar na koji će se staviti logo firme nije uvijek najlakši zadatak, pogotovo s obzirom na to da u firmama često rade ljudi oba spola te različitih dobi. 

promotivni darovi na neke prigode.
Jedan od načina da se pokaže radniku da je poslodavcima do njih stalo su mali promotivni pokloni na neke prigode.

Promotivni darovi za žene 

Kako bismo ženama u svojoj firmi pokazali da mislimo na njih, postoje neki promotivni darovi koje bi poželjela gotovo svaka žena. Na ovim darovima logo neće biti u prvom planu, ali podsjećat će zaposlenice da njihova firma misli na njih i vodi računa o njihovim željama i potrebama. Neki od najboljih promotivnih darova za žene su: 

  • Toaletna torbica s toaletnim potrepštinama 
  • Komplet losiona i gela za tuširanje 
  • „Wellness“ paket koji može uključivati i osnovne higijenske potrepštine 
  • Ogledalce 
  • Torbica za šminku (koja može i ne mora uključivati šminku)
Promotivni darovi za žene za dan žena

Ovi su pokloni trajni, a zaposlenicama će pokazati da kompanija misli na njihovu dobrobit i potiče ih da budu najbolja verzija sebe.

Čitajte dalje na https://www.kljucna-rijec.com/promotivni-darovi-za-sve-ljude-i-za-sve-prigode/ .

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top