Radna odjeća štiti vas od ozljeda

Radna odjeća štiti vas od ozljeda

Dom i obitelj Comments Off

Pod radnu odjeću spadaju razni odjevni predmeti, kao i dodatci poput rukavica, štitnika ili kacige. Radna odjeća na mnogim mjestima je obavezna, a ako mislite da je vaš posao podložan mogućim ozljedama, možete je nositi i samoinicijativno radi sigurnosti.

Radna jakna

Osim što će vas štititi od hladnoće, radna jakna je veoma korisna za zaštitu od mogućeg prskanja ili prolijevanja neželjenim tekućinama. Također, kao i radne hlače, na njoj se nalaze reflektirajući elementi, koji će pomoći ostalim suradnicima da vas lako uoče.

Ovo je posebno važno kod rada po mraku ili rada u skladištu, gdje određeni radnici voze strojeve. Nalet viličara ili bagera može biti koban, stoga je radna odjeća veoma važna da biste bili lako uočljivi.

Radne hlače

Radne hlače će vas kao i ostala kvalitetna radna odjeća zaštititi od mogućih nezgoda . Prilikom odabira birajte hlače debljeg materijala koje će bolje grijati, a naša preporuka je odabrati i broj veće hlače u slučaju da radite na zraku.

Radna odjeća - radne hlače
Radna odjeća – radne hlače

Tako ćete prilikom ekstremnih hladnoća po zimi ispod njih moći obući trenirku i dodatno se ugrijati. Također, veći broj će vam pružiti i lakše kretanje i komfor tijekom rada, za razliku od uskih hlača.

Gdje se može kupiti radna odjeća?

Kvalitetna i jeftina radna odjeća može se naručiti u web trgovini Habeco.hr. Glavna prednost ove trgovine je što uz dogovor na radnu odjeću možete istaknuti logo vaše firme i kupiti odjeću u skladu s vizualnim identitetom firme. Kupnjom u ovoj trgovini ostvariti ćete i odličan popust na količinu, a radnike vaše firme izdvojiti ćete od posjetitelja i tako stvoriti bolji dojam kod kupaca.

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top