Sportske majice kao odjeća za sve prilike

Sportske majice kao odjeća za sve prilike

Moda i pokloni Comments Off

S obzirom na ubrzan životni tempo koji svi danas vode, odabir odjeće postao je vrlo važan jer se sve više teži udobnosti i funkcionalnosti. U tom smislu najboljim izborom pokazale su se sportske majice koje podjednako nose i muškarci i žene. One su tako odličan odjevni komad koji se može nositi u raznim prilikama, bilo da se radi o odlasku u kupnju, boravku kod kuće ili pak opuštenom odlasku na kavu u kvartovski kafić. 

Osim što su vrlo udobne i funkcionalne, također se vrlo lako kombiniraju s drugim odjevnim predmetima što je svakako dodatna prednost i razlog više da razmislite o kupnji nekoliko modela ovog odjevnog predmeta.

Izbor modela odjevnih predmeta

Velika popularnost sportskih majica dovela je do toga da se one danas proizvode u različitim modelima koje korisnici potom biraju s obzirom na svoju građu tijela. Najpopularnije sportske majice koje se danas kupuju su:

  • Slim fit – najčešće sadrže veći udio elastina koji prati oblik tijela i ističe ga
  • Modeli A kroja – šire su na dnu čime prikrivaju manje nedostatke na tom dijelu tijela
  • Modeli s okruglim izrezom
  • Modeli s V izrezom
  • Polo sportske majice

Ovisno o tome za koje prilike kupujete sportske majice, kupit ćete drugačiji model. Primjerice ukoliko se sređujete za izlazak i uz nju ćete nositi traperice, dobro će vam pristajati polo sportska majica ili pak slim fit model, posebno ukoliko ste dobro građeni i ništa na sebi ne želite sakriti.

Najprodavanije sportske majice

Osim izbora sportskih majica prema tome kojeg su modela, u posljednje vrijeme biraju se i s obzirom na tisak na majici. Naime, tome je tako jer su modeli koji imaju tisak na majici postali planetarno popularni pa tako danas u trgovinama odjećom sve češće možemo vidjeti one s raznim natpisima, slikama i dodacima, a koji se najčešće odnose na aktualne događaje poput popularnih serija, filmova, bendova i slično. 

Sportske majice
Sportske majice sa slikama

Na ovaj način klasična sportska majica koja je sinonim za udobnost i nošenje kod kuće dobiva potpuno novi izgled i postaje pogodnija za kombiniranje s brojnim drugim odjevnim predmetima.

Birajte udobnu odjeću

Uz odabir modela koji je idealan za vaš oblik tijela te aplikacije koju može imati na sebi, sportske majice trebalo bi birati i po još jednom kriteriju, a to je kriterij udobnosti i kvalitete. S obzirom na to da je moda danas iznimno dinamična na tržištu postoji sve veći broj proizvođača koji svoju zaradu i brzu prodaju stavljaju ispred kvalitete. U tom smislu najveći broj modela, posebno onih s tiskom na majici izrađen je od vrlo neprirodnih materijala. Upravo zbog činjenice da su sportske majice odjeća koja se nosi u slobodno vrijeme, odnosno kada se osoba odmara ili provodi svoje vrijeme baveći se nekom aktivnošću, vrlo je važno da materijal od kojeg je izrađena bude prirodan. A sve kako bi ispod njega koža mogla disati te kako ne bi došlo do pojave neugodnih mirisa uslijed bavljenja nekom aktivnosti i lošeg materijala. 

Stručnjaci kao najbolji izbor materijala odjeće ističu pamuk koji bi trebao biti u omjeru većem od 70 % u odnosu na ostale materijale korištene u izradi određenog odjevnog predmeta. Jedino se na ovaj način može izabrati udoban, funkcionalan i kvalitetan komad odjeće u kojom ćete bez brige moći provoditi svoje vrijeme.

Polo majice su jako popularne

Iako su sportske majice same po sebi vrlo popularan odjevni predmet, bez obzira o kojem se modelu, boji ili dizajnu radilo, ipak se jedan njihov model posebno ističe svojom popularnošću. Riječ je naravno o polo majicama koje su svojom jednostavnošću, udobnošću i dobrim izgledom postale apsolutni modni hit. 

Polo majice su jako popularne
Polo majice u raznim bojama

Ono što je svakako doprinijelo popularnosti polo majica u odnosu na druge modele sigurno je njihov sportski, ali elegantan izgled. Zbog toga ih nerijetko možemo vidjeti u kombinaciji s nekim elegantnijim odjevnim komadima.

Budite u trendu i pratite modu

Kao što je ranije rečeno, jedan od popularnijih modela su svakako oni s tiskom na majicama. Ovaj trend započeo je u high street modi iz koje se vrlo brzo proširio i u krugove high end mode pa tako tisak na majicama možemo gledati i na modnim revijama poznatih svjetskih dizajnera. 

Ono što te modele odjevnih predmeta čini posebnima je svakako tisak na majicama koji svojim izgledom podiže cijelu odjevnu kombinaciju čineći je upečatljivom i zanimljivijom, a to je svima cilj. Važno je napomenuti da uvijek birate kvalitetan tisak na majicama kako se on uslijed pranja ne bi skinuo ili oštetio.

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top