Veličine bačava i kapacitet  kegeratora EdgeStar

Veličine bačava i kapacitet kegeratora EdgeStar

Dom i obitelj Comments Off

Sastavljanje kegeratora EdgeStar KC2000 obično traje od 30 minuta do 1 sat. Vreme koje je potrebno za obavljanje ovog zadatka zavisi od toga koliko ste sposobni ili praktični kada se suočite sa takvim zadatkom. Srećom, nije potrebno mnogo alata, samo će biti potreban odvijač i ključ za uspešno završavanje vaše misije.

Takođe je isporučen jednostavan vodič za instrukcije korak po korak. Važan element da uvek zapamtite je da svi priključci moraju biti sigurno pričvršćeni da bi se sprečilo curenje.

Za bolju jasnoću o montaži, preporučujem vam da pogledate video snimke ispod, to će vas sprovesti kroz sve korake.

Nešto čega treba da budete svesni je da rezervoar za CO2 dolazi prazan zbog ograničenja u isporuci HAZMAT-a i da će te ga morati napuniti kod lokalnom snabdevača gasa ili kod dobavljaca za zavarivanje. Još jedna važna stvar koju treba da zapamtite je da kada sastavljate spojnicu za pivo na vazdušnu liiju, nikad nemojte baciti čisti povratni ventil unutar spojnice. Ovo sprečava curenje vazduha i tečnosti od povratka u regulator.

Veličine bačava i kapacitet kegeratora EdgeStar KC2000

Prihvatljive konfiguracije:

  • (1) Puna veličina bačve, 1/2 bure (124 krigle)
  • (1) mala bačvica, 1/4 bureta (62 krigla)
  • (1) uska mala bačvica, 1/4 bureta (62 krigle)
  • Do (2) šestih bačvica, (42 krigle svaka)
  • Do (2) Cornelius kućne pivske bačve, (40 krigle svaka)

Kapacitet kegeratora EdgeStar KC2000 ponekad može biti neznatan problem zbog njegove kompaktne veličine. On skladišti i drži većinu bačvi u punoj veličini, ali ne podržava prevelike gumene i zakošene zidne bačve, bilo kakve prevelike kege kao što su Miller ili Coors sigurno neće stati. Prevelika bačva se smatra nešto više od 16 1/8 inča.

Garancija

Edgstar pruža 90-dnevnu garanciju na rad od datuma originalne kupovine. Sav rad treba obaviti besplatno u bilo kojem ovlašćenom EdgeStar servisu. Jedan nedostatak je da se uređaj mora nositi u vaš lokalni servis. Delovi su takođe pokriveni u periodu od 1 godine od datuma kupovine. Kao deo ove pokrivenosti, Edgestar se obavezuje da besplatno isporučuje nove, reparirane ili obnovljene delove.

Po mom mišljenju, ova garancija nije najbolja i nije toliko dobra kao ostali proizvodi u ovoj kategoriji, ali zato što je ovaj kegerator u osnovi samo konvertovani mini-frižider, kratka garancija bi trebala biti dovoljna nadam se.

Kuhinje su srce svakog doma. Iz nje se šire primamljivi mirisi, u njoj se stalno nešto događa i jako je važno da je ona uređena sukladno navikama i potrebama vlasnika. Čitaj više …

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top