Xiaomi mobiteli su sve popularniji izbor

Xiaomi mobiteli su sve popularniji izbor

Internet i tehnologija Comments Off

Unatoč velikom i ubrzanom razvoju tehnologije te pojavi sve većeg broja proizvođača mobilnih telefona i drugih popularnih električnih uređaja, u svijetu su ipak najpoznatije tri popularne marke mobilnih telefona te dva vodeća operativna sustava mobilnih telefona. 

Ipak, pomutnju na toj sceni izazvao je Xiaomi koji po velikom broju komponenti poput izvrsnog dizajna, kvalitetnog hardvera i moćnog softvera podsjeća na proizvode etabliranih brendova. Naime, to je kineski brend koji se istaknuo pristupačnom cijenom i izvrsnom kvalitetom proizvoda zbog čega je privukao velik broj korisnika.

Xiaomi je kineski brend koji se istaknuo pristupačnom cijenom i izvrsnom kvalitetom proizvoda zbog čega je privukao velik broj korisnika.

Ekrani i baterije mobitela kao zaštitni znakovi

Jedna od najvećih prednosti i specifikacija zbog kojih su Xiaomi mobiteli privukli velik broj korisnika diljem svijeta je svakako njihov moderan i atraktivan izgled. Veliki ekrani visoke rezolucije omogućili su korisnicima bolji doživljaj fotografija i videozapisa koje su reproducirali na svojim uređajima, a ujedno su imali i bolji pregled svega što su radili na svom mobilnom telefonu. 

Osim zbog kvalitetnih i interaktivnih ekrana, Xiomi mobilni uređaji poznati su i po iznimno dugotrajnoj bateriji koja ima do sada neviđenu snagu i dugotrajnost. A to je bio samo dodatan plus za nove korisnike kojima je do tada baterija trajala vrlo kratko i koja nije mogla pratiti njihov tempo rada i života.

Xiaomi uređaji prate i sportaše

Osim mobilnih telefona, Xiaomi se vremenom okrenuo i proizvodnji brojnih drugih gadgeta koji olakšavaju svakodnevni život. Jedan od takvih uređaja je i Xiaomi Smart Band 6, pametna narukvica koja prati svaki korak i navike korisnika te ih o tome i izvještava. Ona tako bilježi:

  • Broj koraka
  • Brzinu trčanja
  • Prijeđene kilometre
  • Rad srca
  • Zasićenost krvi kisikom

Sve navedene parametre pratite na velikom zaslonu koji omogućava automatsko praćenje čak šest aktivnosti, a posjeduje i 30 različitih fitness načina rada koji vam olakšavaju praćenje aktivnosti kojima se bavite. Također, ovaj Xiaomi uređaj je i vodootporan pa ga možete koristi i tijekom plivanja.

Uređaji za pametnu pomoć u kući

Osim olakšavanja komunikacije i praćenja fizičkih aktivnosti, ovaj brand je napravio i uređaj koji pomaže u održavanju kuće i obavljanju kućanskih poslova. Riječ je, naime, o Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra čistaču, odnosno usisavaču. 

Ovaj Xiaomi uređaj ima kapacitet od 4 L, a obavlja funkcije usisavanja, čišćenja i brisanja. Opremljen je S-cross 3D tehnologijom koja mu omogućava izbjegavanje prepreka te ToF senzorom za detekciju prostornih podataka i evakuaciju u slučaju ulaska u prostor koji je ispod njegove visine.

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top