Ženske majice kao najpopularniji komad odjeće

Ženske majice kao najpopularniji komad odjeće

Moda i pokloni Comments Off

Kada je riječ o ženskoj odjeći, tada su ženske majice nedvojbeno jedan od najprodavanijih odjevnih komada za kojim posežu brojne žene. Bilo da se radi o onima dugih ili kratkih rukava, one čine sastavni dio velikog broja modnih kombinacija zbog čega se nerijetko nazivaju i bazičnim komadom koji bi u svom ormaru svi trebali posjedovati. 

Kada govorimo o bojama bazičnih ženskih majica tada se najčešće radi o crnoj, bijelog, sivoj i bež boji koje se najlakše kombiniraju s ostalim odjevnim predmetima jer su neutralne. Jedan od popularnijih modela su svakako slim fit modeli koji ističu figuru.

Kada je riječ o ženskoj odjeći, tada su ženske majice nedvojbeno jedan od najprodavanijih odjevnih komada za kojim posežu brojne žene.

Must have modeli u svakom ženskom ormaru

Želite li svojom modnom kombinacijom odati dojam da se niste nimalo trudili, a izgledati dotjerano, posebno tijekom proljetnih i ljetnih dana, tada u svom ormaru svakako morate imati bijele ženske majice

Naime, bijela ženska majica savršeno se slaže sa svim drugim odjevnim predmetima, bilo da se radi o komadima od trapera, kože ili bilo koje druge tkanine. Ona omogućava ležeran i dotjeran stil kamo god krenuli, a izvrsna je investicija i zbog toga što ju je moguće nositi na bezbroj načina uz bezbroj različitih modnih kombinacija. Upravo zbog toga, ukoliko nemate barem jedan takav model, požurite u neku od trgovina s odjećom i nabavite jednu.

Najbolje kombinacije s drugom odjevnim predmetima

Iako se ženske majice u bijeloj boji mogu kombinirati s različitim materijalima, ipak se najbolje slažu s plavim bojama tkanina kao što je traper. Ova kombinacija najbolje se vidi u kombinaciji nešto svjetlijeg trapera i bijele majice. 

Osim klasičnih traperica, odlična ljetna odjevna kombinacija su i traper suknje sa ženskom majica. Nije samo boja ženske majice presudna u kreiranju odličnih modnih kombinacija, već je vrlo važno da pronađete ona koja je napravljena od kvalitetnih materijala kakav je primjerice pamuk. Samo u takvim modelima ćete se dobro osjećati.

Dašak zanimljivosti ženskih majica

Osim bijelih modela, vrlo popularan model su i ženske majice s natpisima ili sportske majice. Ova vrsta danas se može pronaći u gotovo svakoj trgovini odjeće, a najčešće dolazi u modelu s kratkim rukavima. Modeli i natpisi su razni – od modela s natpisima i nazivima bendova, poznatih brendova, likovima iz popularnih filmova ili serija. Izbor je na vama. 

Ovakvi modeli svakako će izvrsno nadopuniti svaku modnu kombinaciju i učiniti je zanimljivijom stoga ne čudi da su omiljeni izbor brojnih žena.

Također pročitajte i članak Ženska majica kao neizostavan dio svakog ženskog ormara.

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top