Pitate se kakve igračke djeca vole?

Igračke i djeca Comments Off

Rođendan, pa nakon toga imendan, nova godina i Božič, ili možda samo tako – sve to su primjeri, kada se za našu djecu kupuju različite igračke. Neki roditelji čak i pretjeruju, pa ih djeca u svojoj sobi imaju toliko, da praktički ne mogu hodati po njoj. Ali ipak, svake toliko dođe situacija, kada se može kupiti još jedna, dodatna, zanimljiva sitnica, sa kojom će se naši mališani voljeti igrati.

Kad dođete u takvu situaciju, onda je najbolje razmišljati o tome, koliko su djeca stara, kakvog su spola, što ih zanima – jedino na takav način odabrat ćete igračku, koje će se djeca razveseliti, kad je dobiju u ruke i sa kojom će se igrati više nego samo kakav sat ili dva nakon toga, kad je dobiju!

Puzzle, medvjed ili nešto drugo?

Znači, kad dođe dan, da morate i vi za vaše ili neko drugo dijete kupiti neku stvar, onda imate dvije mogućnosti – ili da odete u neki veliki trgovački centar i tamo potražite koju trgovinu za mališane, ili da to napravite iz domaćeg fotelja, te malo pretražite internet – trgovina za djecu danas stvarno ima jako puno, a i ponuda u njima je stvarno velika!

Bilo kako bilo – ili ste ušli u trgovinu ili ste iza kompjutera – počinje odabir. Prvo dječje igračke za one najmanje, koji imaju tek koju godinu, dvije ili tri. Najbolje je odabrati kakvog malog medvjeda ili neku drugu životinju, jer će se djeca na takav način učiti, moći će voljeti i maziti se.

Puno različitih igračka

Ako birate igračke za malo starije dijete, onda možete razmišljati i o tome, dali bi mu možda mogli kupiti puzzle – uz njih će svako dijete trenirati strpljenje, trenirati svoj mozak i tjerati ga da razmišlja. A kad dođe dijete do kraja, dobit će od svega toga jednu jako lijepu sliku, koju možete na kraju krajeva staviti i na zid – kako god željeli.

Naravno, nije to sve – dječje trgovine pune su različitih igračaka, sve što vam u nekom trenutku treba je samo dosta strpljenja, da ih sve pogledate i nekoliko novca, da bi nešto takvo mogli platiti. Ali ipak, ako ćete otići na različite lokacije u različite trgovine, može vam se desiti, da ćete nešto naći puno povoljnije nego negdje drugdje – pa eto, skupite novac i nekoliko vremena i sigurni smo, da ćete pronaći odličan poklon za vašeg mališana!

Odlične igračke su i Hubelino kocke, edukativne i kompatibilne sa kockama Lego. Kad se djeca igraju vani, ne zaboravite na njihovu sigurnost. Ako voze bicikl onda je kaciga za djecu najvažnija stvar.

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top