Sigurnost djece na prvom mjestu – Igra uz smijeh ide nakon toga

Sigurnost djece na prvom mjestu – Igra uz smijeh ide nakon toga

Igračke i djeca Comments Off

Svi sa radošću dočekamo dječju igru i smijeh. Dječjoj zabavi nema kraja uz bicikl, romobil ili neko drugo dječje vozilo. Ipak, takve vrste igrački za djecu traže posebnu zaštitnu opremu, a prvenstveno mislimo na dječje kacige. Da bi igra protekla bezbrižno i bez straha, prije nego krene sa vožnjom, vašeg mališana, ili nju opremite sa odgovarajućom zaštitnom opremom.

Dječje kacige posebno prilagođene njihovom uzrastu

Važno je već na samom početku djeci usaditi osjećaj sigurnosti. Osim toga, djeca moraju razumjeti potrebu za opremom kao što je kaciga. Da bi klinci što bolje prihvatili takve dodatke mi nudimo posebno dizajnirane dječje kacige. Kacige za djecu posebno su rađene baš za najmlađe. Osim što će ih djeca lako prihvatiti, zbog šarenih boja i pažljivo biranih oslikanih detalja, dječje kacige iz naše ponude lagane su i oblikovane tako da se bez problema stavljaju na glavu, odnosno skidaju.

kiddimoto-kaciga

U našoj Web trgovini možete odabrati različite veličine kaciga, više proizvođača i na kraju – ono najdraže za djecu, različite uzorke oslikavanja pojedine kacige. Njima su zanimljive, a Vi kao roditelj znate da pružaju sigurnost.

Kaciga za djecu nije igračka

Neka vas ne zavaraju šareni detalji ovih kaciga. Naime, riječ je o sigurnosnoj opremi koja za cilj ima sačuvati dijete od mogućih ozljeda. Sve kacige iz naše ponude dolaze od provjerenih proizvođača, a modeli su profesionalno testirani baš kao i sigurnosne kacige za odrasle. Dječja kaciga je važan dodatak za sigurnost, bez obzira na šarene detalje.

https://www.youtube.com/watch?v=aLOddTLvulM

Oni su tu da djeca što bolje prihvate nosanje kacige kada je to potrebno. Sve druge karakteristike, navedene uz određeni proizvod, opisuju model kacige i tehničke detalje. Vi kao roditelj trebate odabrati odgovarajuću kacigu za vaše dijete. Neka se vaši najmlađi igraju, bez da Vas je strah od mogućih padova i ozljeda koje dolaze s tim.

Tehnički detalji svake kacige olakšat će Vam odabir

Dok će djecu privući određena boja kacige ili šarenilo boja, Vas kao roditelja zanimaju tehnički detalji svakog modela. Najvažnije je odabrati pravu veličinu kacige. Brojevi su jasno istaknuti, a najlakše je trakom za mjerenje izmjeriti glavu djeteta u najširem dijelu.

Mjerenje uradite oko jednog centimetra iznad obrva, pa do sredine glave sa stražnje strane. Ako Vas zanimaju još neki posebni detalji u vezi dječje kacige, slobodno se obratite našem osoblju za prodaju, koje će vam olakšati izbor.

Čitaj također: Motociklizam je jedan od najopasnijih sportova, pa je tako vrlo važno da motociklisti prilikom vožnje nose zaštitnu motociklističku kacigu kako bi svoju glavu sačuvali od ozljeda koje mogu biti pogubne. Jedan od najboljih izbora za sve motocikliste su Integralne kacige kao nužna zaštita svakog motociklista.

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top