Krevet na sklapanje će riješiti problem nedostatka prostora

Krevet na sklapanje će riješiti problem nedostatka prostora

Dom i obitelj Comments Off

Najčešći problem mnogih obitelji je nedostatak prostora u domu. Bilo da živite u kući ili stanu, zasigurno ste se mnogo puta susreli s problemom manjka prostora te imali problema sa smještajem određenih komada namještaja. Mnogi u takvim situacijama rade kompromise pa kupe neki komad namještaja koji im se jako sviđa i zauzme puno prostora, a onda zbog toga kupuju druge komade namještaja manjih dimenzija nego što su planirali. A zbog toga često ugrožavaju i svoju komociju.

Krevet

Krevet je komad namještaja koji zbog svojih dimenzija zauzima puno prostora. Mnogi zato radije kupuju veće ostale komade namještaja, poput ormara, a kasnije zbog toga kupuju krevete manjih dimenzija. No, to ne biste trebali raditi jer ipak u krevetu provedete cijelu noć i on bi prije svega trebao biti udoban i komforan. A kako biste dobili i udoban krevet i riješili problem s nedostatkom prostora, krevet na sklapanje je odlično rješenje.

Načini sklapanja

Krevet na sklapanje se može sklopiti na više načina, no najčešće se koriste uspravno sklapanje uza zid ili zatvaranje u ormar. Na taj način dobivate slobodan cijeli prostor na podu koji je krevet zauzimao. Ako se krevet na sklapanje zatvori u ormar, nitko neće ni pomisliti da se iza vrata ormara zapravo skriva krevet.

Krevet na sklapanje posjeduje posebni mehanizam pomoću kojeg se sklapa. U većini slučajeva riječ je o ručnom mehanizmu, odnosno morat ćete ga sami sklopiti. Nešto skuplji modeli posjeduju automatizirane mehanizme kojima se upravlja putem gumba ili čak i putem daljinskog upravljača.

Madraci koji se koriste kod ovakih vrsta kreveta su pričvršćeni na sam okvir kreveta kako ne bi ispadali prilikom sklapanja.

Tržište

U trgovinama s namještajem danas se može pronaći mnogo različitih modela kreveta na sklapanje. Razlog je što se sve više ljudi odlučuje upravo za njihovu kupovinu jer su shvatili da njime mogu učinkovito riješiti problem nedostatka prostora. A u slučaju kupovine kreveta na sklapanje nemoraju raditi kompromis kada su u pitanju dimenzije kreveta već mogu kupiti veliki, komforan krevet jer im neće smetati tijekom dana. Cijene se razlikuju, ponajviše ovisno o materijalima i dimenziji kreveta tako da se može pronaći za svakog ponešto.

plahte za krevet

Plahte kao dio svake spavaće sobe

U posljednje vrijeme sve više pažnje počelo se obraćati na uređenje spavaćih soba, pa je tako i izbor plahti za krevete postao vrlo važan. Naime, danas se njihov izbor dovodi u kontekst uređenja cjelokupnog doma

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top