Poklonite si gumene tepihe za auto

Poklonite si gumene tepihe za auto

Automoto Comments Off

Bez obzira vozite li se u njemu često ili ne i idete li na duge trase ili ne, čist i uredan automobil uvijek je zadovoljstvo za vozača i suputnike. Čišćenje auta iznutra ipak je zahtjevan i dosadan posao, pogotovo ako su putnici mlađi te se tijekom puta uživalo u slasticama poput keksa i čipseva koji se vole mrviti. Naravno, tu se kao prva pomoć nude tepisi za auto, koji se stave na pod automobila, lako se izvade, otresu i operu, i time maksimalno olakšavaju čišćenje auta onom nesretniku kojeg to zapada.

Za sve vremenske prigode

Iako se na tržištu mogu naći i tekstilni tepisi, generalno gumeni tepisi za auto su bolja opcija jer pokrivaju više mogućnosti i lakši su za čišćenje. Gumene tepihe puno je lakše odriješiti mrvica nego one tekstilne, jer je dovoljno samo ih protresti, za što nije potreban usisavač ili metlica. S druge strane, gumeni tepisi za auto odlični su i za mokre uvjete, recimo po kiši ili snijegu, jer svu vodu zadržavaju na sebi pa ju je lako jednostavno izliti van.

Unutrašnjost automobila neće se smočiti, pa kasnije neće biti problema s plijesni, gljivicama ili sušenjem poda automobila. S druge strane, po zimi, kada su prometnice slane, gumeni tepisi štitit će pod automobila i od soli, a kada se tepisi zaprljaju jednostavno se za vrijeme pranja auta mogu oprati u autopraonici, otresti i vratiti natrag na novo korištenje.

Dugotrajni i pouzdani

Još jedna prednost gumenih tepiha za auto je i njihova dugotrajnost. Bez obzira koliko ih gazili, prali i prljali, gumeni tepisi godinama će biti vaš najbolji prijatelj u održavanju čistoće u automobilu, baš zbog jednostavnosti održavanja. U najgorem slučaju, izložite li svoje gumene tepihe velikim temperaturama ili oštrim predmetima, možete ih potrgati ili izvitoperiti, no s obzirom na debljinu materijala i njegovu otpornost, šanse za to su minimalne.

Ako vaš auto nema gumene tepihe, ne očajavajte. Osim što se mogu nabaviti u univerzalnim verzijama koje se lako mogu staviti u gotovo sve automobile, gumene tepihe možete dati izraditi po mjeri, što neće biti pretjeran udar na vaš novčanik. U krajnjem slučaju, gumene tepihe lako uz malo truda možete nabaviti na raznim buvljacima, te ih preoblikovati za svoj auto, ako nijedna od dosad spomenutih opcija nije moguća. U svakom slučaju, gumeni tepisi za auto svakako su odlično rješenje za svaki automobil.

Znate da bregasta osovina zapravo radi na vrlo jednostavan način. Kako? Slijedite linku da pročitate više o tome.

Najveća ponuda oglasa najama automobila. Najam rabljenih automobila i novih auta. Pretraži oglasnih i nađi automobil koji tražiš. Čitajte više…

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top