Krovni nosači za svaki model automobila

Krovni nosači za svaki model automobila

Automoto Comments Off

Vrste krovnih nosača

Krovni nosači za automobile bez nosača postavljaju se na predviđena mjesta na krovu automobila. Njihovo postavljanje može biti nešto kompliciranije od onih koji se postavljaju na uzdužne, no prateći uputstva koja dobijete sa njima, samo proces je veoma jednostavan. 

Nosači za automobile s uzdužnima postavljaju se na njih i takvi se još nazivaju univerzalni krovni nosači. Njihovo postavljanje je puno jednostavnije i ne zahtjeva puno vremena.

Krovni nosači za auto
Krovni nosači za auto

Teretni krovni nosači služe za prijevoz većih tereta i nosivost im je oko 200kg, dok je s prva dva nosivost do 100kg. Prilikom kupnje možete birati provjerenu marku Nordrive, koja proizvodi veoma kvalitetne nosače.

Cerada za auto

Još jedan koristan dodatak vašem automobilu je cerada. Ona će ga zaštititi od mogućih oštećenja dok je parkiran. Bilo da se radi o:

  • prekomjernom izlaganju suncu, koje uništava boju automobila
  • vremenskim nepogodama, poput kiše, tuče ili snijega
  • nepredvidljivih situacija, poput životinja ili pada nekog predmeta na automobil

Cerada za auto je idealna zaštita za sve one koji nemaju mogućnost parkiranja vozila u garaži. Auto cerada štiti od raznih oštećenja i sačuvati će vaš automobil te mu održati vrijednost. Prilikom kupnje morate obratiti pozornost na veličinu cerade, jer se ona razlikuje ovisno o modelu automobila. Ako niste sigurni koja veličina vam je potrebna, za pomoć upitajte stručnjake ili proučite tablicu veličina.

Kupnja cerade

Video: Cerada za auto

Cerada za auto, kao i nosači mogu se kupiti u web trgovini Withcar, po odličnim cijenama. Sa samo nekoliko klikova mišem birajte u širokoj ponudi poznatih brendova i naručite željene artikle do vašeg kućnog praga!

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top