Lovely je pristupačna kozmetika za svakoga

Lovely je pristupačna kozmetika za svakoga

Moda i pokloni Comments Off

Kozmetička industrija raste svakim danom, a jedan od brendova kojeg možemo istaknuti je europski kozmetički brend Lovely, porijeklom iz Poljske. Ova je popularna marka privukla mnoge nove korisnike svojim interesantnim kombinacijama i tematikom kolekcija. Kozmetika Lovely je tvrtka koja nudi izuzetno mnogo opcija – mnoštvo proizvoda namijenjenima uljepšavanju lica i kože, s posebnim naglaskom na oči, usne i nokte.

Lovely proizvodi

Proizvode možete birati i po vrsti i po kolekciji, a Lovely šminka je jedan od onih brendova koji sezonski prati interese svojih kupaca pa tako možete naći neke kolekcije koje ih baš izdvajaju od drugih i koje pokazuju koliko im je stalo do svih klijenata.

Video: Lovely šminka

Najpoznatije kolekcije

Neke od poznatijih kolekcija su „Only For Sweet Lovers“ kolekcija šećernih i crvenkastih proizvoda, „Insta Blow“ kolekcija  biti idealna za svaku osobu koja se želi istaknuti na društvenim mrežama, dok „Delicious Skin“ pak prezentira proizvode za kožu, a svi su inspirirani voćem i svježim bojama.

Neke od kolekcija brenda Lovely više se ne mogu naći u ponudi u tolikom broju pa ćete svakako morati dublje zaviriti u online trgovine, kao recimo:

  • „Ombre Collection“
  • „Exotic Paradise“. 

Široka paleta proizvoda i za najizbirljivije

Lovely je tvrtka koja konkurira Essence-u i Catrice-u, s obzirom na to da se radi o poprilično pristupačnoj kozmetici u kojoj uživati mogu i početnici. Neki od njihovih najprodavanijih proizvoda su:

  • highlighteri
  • olovke za oči
  • tuševi za oči, dolaze u popriličnom broju nijansi, a svaki make up artist to svakako cijeni.

Pribori za šminkanje Lovely

Ovaj brend također ima i manji broj proizvoda za njegu tijela, kao i pribora za šminkanje – blendera, kistova, itd. Pink Panda je jedna od online trgovina koja nudi veliki broj takvih proizvoda, a također su jedni od rijetkih kod kojih možete pronaći i Lovely! Ponuda proizvoda je velika, a proizvodi su mnogo povoljniji nego u klasičnim trgovinama.

Lovely kozmetika

Ako posjetite njihov Instagram profil, vidjet ćete da je ovaj brend cruelty free – što znači da svoje proizvode ne testiraju na životinjama. Ovo je bitno mnogim kupcima, jer danas svojim novcem praktički glasamo za neke moralne vrijednosti i protiv nekih koje ne podržavamo – podržite Lovely ako vam je stalo do životinja!

Lovely je dobar izbor i za darov
Lovely paleta za konturiranje lica

Ako ne koristite puno kozmetike ili mislite da imate dovoljno, Lovely je dobar izbor i za darove – možete složiti poklon paket od nekoliko stvari za vrlo povoljnu cijenu. Vaša majka, sestra, ali i prijateljica sigurno će biti zadovoljna bilo kojim proizvodima iz njihove ponude!

Podržite europske brendove,  podržite Lovely i njihovu kreativnost koja donosi pregršt boja u vašu svakodnevicu.

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top