Paleta makeup revolution stvorena je za svaku ženu

Paleta makeup revolution stvorena je za svaku ženu

Moda i pokloni Comments Off

Makeup Revolution dekorativna kozmetika dokazala je svijetu da je moguće napraviti kvalitetnu i interesantnu kolekciju za šminkanje po vrlo pristupačnim cijenama. Mladi londonski brend nastao je 2014. godine i pomeo konkurenciju u samo par godina. Paleta makeup revolution sjenila za oči pri vrhu je najprodavanijih paleta na svijetu!

Paleta makeup revolution

Pratite trendove u šminkanju kroz makeup revolution palete sjenila za oči

Ove luksuzna paleta sjenila za oči posebna je već na prvi pogled budući da je kutijica u kojoj se nalazi iznimno lijepog, ali jednostavnog dizajna koji otkriva da se u njemu krije neka dragocjenost. Paleta sjenila za oči može se kupiti u širokom rasponu boja, od neutralnih i zemljanih nijansi pa sve do jakih plavih ili ljubičastih nijansi za ljubiteljice jače šminke.

Paleta makeup revolution uvijek je kombinirana sa kvalitetnim highlighterima koji se nude u prekrasnim bijelim i zlatnim tonovima te tonovima boje breskve. Zbog čega je toliko revolucionarna? Riječ je o stavu ovog mladog brenda koji je usmjeren na mlade djevojke koje vole kozmetiku i šminkanje. Brend je stvorio kozmetiku po pristupačnim cijenama, ali pri tome nije bilo nikakve štednje na kvaliteti. Suradnjom s poznatim britanskim blogericama brend je ojačao svoju pozitivnu reputaciju pritom ponovno stvarajući cijelu kolekciju svojih najboljih paleta makeup revolution.

Hit paleta nazvana Revolution Flawless preko trideset nijansi sjenila, u kombinaciji toplih i jačih nijansi te u mat i shimmer izvedbi. Sljedeća iznimno popularna zove se Iconic Fever paleta i posvećena je ljubiteljicama intenzivnog make-upa. Sadrži 15 jakih nijansi boja za žene koje žele biti primijećene. Palete makeup revolution nisu obične palete već palete usmjerene boljitku: sve palete su 100 % cruelty-free, a neke su i 100 % vegan.

Lovely kozmetika

Pročitajte i članak o kozmetiki Lovely sa naslovom Lovely je pristupačna kozmetika za svakoga.

Paleta makeup revolution samo je jedan dio asortimana Makeup Revolution brenda

Makeup Revolution palete lako se kombiniraju s Makeup Revolution puderima ili Makeup Revolution korektorima stvorenima u desetak nijansi. No Makeup Revolution palete sjenila su i dalje najomiljeniji kozmetički proizvod danas. Ako nemate bar jednu paletu Makeup Revolution sjenila u svojoj kolekciji kozmetike vrijeme je da ju nabavite i oduševite se izborom boja i kvalitetom.

Paleta makeup revolution

Real Techniques dodatci za šminkanje. Da li tražiš set za šminkanje u kojem bi se nalazilo sve što ti je potrebno za besprekoran izgled? Razmišljaš o četkici koja će ti olakšati šminkanje ili ti treba nova turpija za nokte? Čitajte više …

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top