Sygic navigacija jedna je od najboljih na tržištu

Sygic navigacija jedna je od najboljih na tržištu

Automoto Comments Off

Svima poznati naziv GPS (Global Positioning System) označava satelitski sustav koji točno prepoznaje vašu lokaciju. Pri tome GPS pomaže i nama prilikom pronalaska određene destinacije, kreiranjem puta do nje. Sygic navigacija izuzetno je korisna za olakšavanje kako svakodnevnog života, tako i pronalaska destinacije prilikom putovanja. Ova aplikacija omogućuje korisnicima jednostavno i precizno korištenje putem mobitela, te će se pobrinuti za to da se više nikada ne vrtite u krug prilikom traženja vaše destinacije.

Sygic GPS navigacija je jedna od najskidanijih GPS aplikacija

Sygic GPS aplikacija je izuzetno funkcionalna aplikacija, tj. navigacijski sustav, a to može potvrditi to što je jedna od najskidanijih aplikacija. Podatak o tome da je s Google Playa preko 50 milijuna korisnika skinulo ovu aplikaciju za navigaciju, svrstava Sygic navigaciju na mjesto jedne od najpopularnijih aplikacija za navigaciju.

Već godinama Sygic Android navigacija opravdava očekivanja svojih korisnika kontinuiranom nadogradnjom mapa i pouzdanosti koju nudi. To je izuzetno bitan faktor kod GPS navigacija. Ova aplikacija koristi Tom Tom karte, te se može skinuti na mobitel i koristiti offline.

Postoji plaćena i besplatna verzija, a ovisno o vašim potrebama možete izabrati koju želite koristiti. Kod plaćene verzije za svega jednu kupovinu dobiti ćete puno više funkcija.

Sygic navigacija štedi i vrijeme i novac

Odlično korisničko sučelje i brz rad Sygic Android aplikacije za navigaciju oduševiti će svakog vozača. Bitno je napomenuti da postoji i Sygic Truck verzija koja je namijenjena vozačima kamiona, te je također u kratko vrijeme stekla veliku popularnost. Na nepoznatom teritoriju bez GPS-a nitko se ne osjeća ugodno, a korištenjem ove aplikacije za vožnju na nepoznatom teritoriju uštedjeti ćete i vrijeme i novac.

Pročitajte i članak: Mnogim vozačima je važna auto akustika

Razne vozne karakteristike vožnju čine ugodnijom. A jedan dio vozača voli uložiti u dobar doživljaj glazbe …

Dodatne funkcije Sygic navigacije za Android

Ova GPS Android aplikacija ima i neke dodatne funkcije koje ju izdvajaju od nekih drugih Android GPS navigacija, a to su primjerice obavijesti o radovima na cesti ili nesrećama koje otežavaju prometovanje nekom dionicom. Uz to ova aplikacija mjeri i vrijeme i udaljenost, te pokazuje sve povijesne znamenitosti, restorane, kafiće i slična zanimljiva mjesta gdje god se nalazili. Na taj način tijekom putovanja biti ćete informiraniji i nećete ništa propustiti.

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top