NYX cosmetics je vrlo popularan u svijetu šminke

NYX cosmetics je vrlo popularan u svijetu šminke

Moda i pokloni Comments Off

Tražite li za sebe šminku koja je visokokvalitetna i profesionalna, a s druge strane cjenovno prihvatljiva, NYX cosmetics brend je idealan za vas. Naime, to je brend profesionalne dekorativne kozmetike koji u svom asortimanu nudi proizvode koji su potrebni za kreiranje potpunog make up looka. 

Ovaj brend svojim izlaskom na tržište napravio je ogroman uspjeh pa je tako već u prvoj godini svog postojanja zaradio 2 milijuna dolara dobiti što dovoljno govori o njihovoj kvaliteti i popularnosti među kupcima diljem svijeta.

Kozmetika koja brine za svijet i okoliš 

Osim vrhunskih i visokokvalitetnih proizvoda koje NYX cosmetics pruža svojim korisnicima diljem svijeta, on se izdvaja po još jednom hvalevrijednom postupku, a to je kreiranje cruelty free kozmetike. U tom smislu nijedan NYX cosmetics kozmetički proizvod niti njegovi sastojci nisu testirani na životinjama. 

Šminka NYX cosmetics
NYX cosmetics šminka je cruelty free

Osim toga, njihovi proizvodi ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla niti su njihov nusprodukt. Upravo nam ovo govori o veličini ovoga brenda, njegovim težnjama i njegovoj brizi za svijet u kojem živi i djeluje.

Najprodavaniji kozmetički proizvodi

S obzirom na to da NYX cosmetics u svom asortimanu nudi širok spektar proizvoda za šminkanje, od primera za kožu i oči pa do stickova za konturiranje i paleti sjenila, teško je izabrati najbolje proizvode. Ipak, prema mišljenju kupaca, ali i uvidom u to koliko često su baš ovi proizvodi rasprodani, relativno je lako sastaviti ovaj popis. Dakle, najprodavaniji NYX cosmetics kozmetički proizvodi su:

  • Professional Makeup Wonder Stick za konturitanje i posvjetljavanje tena
  • Professional Makeup Control Freak gel za obrve
  • Professional Makeup sprej za sažimanje
  • Professional Makeup palete sjenila u različitim tonovima
  • Professional Makeup Lingerie mat tekući ruževi za usne
  • Professional Makeup Can’t stop, won’t stop puder u kamenu za setiranje šminke

Prema mišljenju brojnih korisnika koji god od navedenih proizvoda odaberete za sebe i kupite, nećete pogriješiti jer njihova visoka kvaliteta garantira besprijekoran izgled.

Gdje kupiti NYX cosmetics proizvode

Sada kada ste privučeni kvalitetom NYX cosmetics kozmetike, sigurno se pitate gdje se njihovi proizvodi mogu kupiti. A možete ih kupiti u odabranim fizičkim trgovinama koje su ekskluzivni zastupnici ovog kozmetičkog brenda kao i u brojnim web trgovinama Pink Panda koje se bave prodajom kozmetike.

BožIćni Pink Panda unboxing

Sve je više onih koji se odlučuju za online kupnju jer se nudi jako puno kozmetičkih proizvoda po povoljnim cijenama, a nerijetko su dostupne i brojne akcije i popusti.

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top