Ženske sandale su idealna obuća za ljeto

Ženske sandale su idealna obuća za ljeto

Moda i pokloni Comments Off

Ženske sandale danas su potpuna suprotnost u odnosu na one iz prošlosti i osim što su zadržale glavnu karakteristiku udobnosti, izrazito su privlačne oku. Kroz ovaj tekst ćemo vas upoznati s nekim najpoznatijim modelima i uputiti vas gdje ih možete kupiti po odličnoj cijeni. Zato se udobno smjestite i nastavite sa čitanjem teksta.

Vrste ženskih sandala

Danas su sandale modno priznat predmet i vizualno izgledaju veoma atraktivno. Obilježavaju ih otvoren izgled i žarke, ljetne boje, a mogu biti:

  • na punu petu
  • s debelim potplatom
  • rimljanke
  • niske sandale

U širokom izboru danas se je vrlo teško odlučiti koje odabrati, pa se najčešće bira više vrsta. Ženske sandale na punu petu se najčešće koriste za ljetne šetnje ili odlazak na večeru, dok se niske i rimljanke mogu koristiti za svakodnevne zadatke poput ispijanja kave ili odlaska na more.

Espadrile su ljetni broj jedan
Od razne druge obuće moramo izdvojiti i ljetni hit broj jedan, a to su ženske espadrile.

Pročitajte i članak o dječjim sandalama pod naslovom: Dječje sandale su izvrstan komad obuće za ljeto

Pročitajte sljedeći članak: Olovke za usne kao gotovo nezamjenjiv dodatak

U svijetu dekorativne kozmetike redovito se pojavljuju novi proizvodi koji postaju trend i koji ulaze u make up rutine sve većeg broja žena, a jedan od takvih proizvoda su i olovke za usne. Naime, u posljednjih nekoliko godina one su postale neizostavan dio kozmetičkih torbica brojnih žena, posebno zbog svoje funkcionalnosti, ali i efekta koji se njima može postići.

Espadrile su idealne za odlazak na plažu

Od razne druge obuće moramo izdvojiti i ljetni hit broj jedan, a to su ženske espadrile. One su idealan komad obuće za ljetne mjesece i odlična zamjena za tenisice. Bilo da idete u šetnju, na plažu ili na posao, espadrile su savršene za svaku prigodu po ljeti. U posljednjih nekoliko godina vratile su svoju popularnost i danas ih možemo vidjeti kod mnogih svjetskih zvijezda.

Poznat izgled

Zahvaljujući veoma prepoznatljivom izgledu, espadrile već dugi niz godina biraju mnoge žene, a posebno mlađe djevojke. Izrađene su od prirodnih materijala, najčešće pamuka, a potplati se izrađuju od jute. Juta su vlakna koja dolaze iz stabljika biljaka i tako su espadrile potpuno prirodne. 

Pročitajte sljedeći članak: Maskare su jedan od omiljenih komada šminke

Danas postoje mnogi načini da učinimo svoje trepavice atraktivnijima – lash lift, ekstenzije, bojanje, ugradnja… Maskara je izuzetno dobar proizvod koji može istaknuti vaše oči brzo i efikasno.

Njihova prednost su lagani materijali, koji ne guše stopalo, već mu omogućavaju da diše. Idealne su u kombinaciji s ljetnim haljinicama i mogu biti u žarkim bojama.

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top