Ženske sandale su neočekivani gost tijekom cijele sezone

Ženske sandale su neočekivani gost tijekom cijele sezone

Moda i pokloni Comments Off

Čim vrijeme malo zatopli i kroz oblake nam se nasmije sunce, a pogotovo nakon duge i dosadne zime, poželimo riješiti se svih slojeva koje smo za vrijeme minusa morali navući na sebe. Debele džempere mijenjaju slojevite i lepršave majice, zimske jakne pretvaraju se u tanke kardigane, a čizmice postaju balerinke i sandale. Kada se vrati zima, opet je teško naviknuti se na topliju obuću i odjeću koja opet postaje potreba.

Ženske sandale za lakši hod

Kako su ženske sandale uglavnom osmišljene za ljeto, tako se najčešće dizajniraju kako bi imale što manje materijala koji onemogućuje hlađenje i provjetravanje stopala. To nažalost znači da su one često neudobne zbog tankog potplata i manjka podupiranja stopala.

Ženske sandale

Stoga je kod odabira ženskih sandala, pogotovo ako se radi o onima na potpeticu, važno pronaći tip koji će biti udoban za hodanje i duži boravak ili ih „nadograditi“ silikonskim jastučićima i ulošcima koji će ipak malo olakšati hodanje.

Pametan odabir obuće

Iako su mnogima natikače i japanke najdraža ljetna obuća, one često nisu primjerene za nešto službenije odjevne kombinacije, pogotovo radite li na nekom službenijem radnom mjestu. Stoga su ženske sandale odličan izbor za ljeto jer pružaju mogućnost da se stopalo prirodno prozračuje. Ipak, prije kupnje važno je pripaziti na kvalitetu.

https://www.youtube.com/watch?v=pJICx71-OGo

U pravilu, prirodni materijali uvijek su dobar izbor, a kupovina od provjerenih proizvođača pogotovo se preporuča u ljetno vrijeme. S obzirom da je stopalo u direktnom doticaju s cipelom, treba birati s puno pažnje, kako bi se izbjegle moguće negativne posljedice.

Sandale nisu samo ljetna obuća

Iako se na kombinaciju ženskih sandala i čarapa dugo gledalo s negodovanjem, ova ženska obuća popularan je odabir tijekom cijele godine, a pogotovo kao simpatičan dodatak slojevitim kombinacijama početkom jeseni. Iako ženske sandale nisu posebno tople ili otporne na vlagu, u kombinaciji sa štramplama ili čarapama jarkih boja ili zanimljivim uzorkom mogu djelovati veoma upečatljivo, moderno i simpatično.

Ženske sandale

Stoga svoje ženske sandale kombinirajte hrabro dokle god vam temperature to dopuštaju i začinite svoj ormar cijelim novim setom mogućnosti. Sve što vam sada preostaje je pronaći udobnan i lijepi model i eksperimentiranje može započeti!

Naša polazna točka nije radna obuća već ljudi koji ju nose. U fokusu naših napora spojiti je i zadovoljiti zahtjve korisnika sa najvišim sigurnosnim značajkama. Kada je riječ o radnim i zaštitnim cipelama, radnim cipelama, radnim sandalama i radoj obući općenito, od velike je važnosti pravilno izabrati zaštitnu obuću prema vrsti rizika i okruženju. Čitajte više …

Ženske čizme koje nude udobnost i prate trendove. Postoje razni modeli pa tako, primjerice, imamo tople i trendi ugg čizme, popularno nazvane uggsice, gumene wellingtonke idealne za kišu, gležnjače i niže čizmice … Čitajte više …

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top