Real Techniques dodatci za šminkanje

Real Techniques dodatci za šminkanje

Moda i pokloni Comments Off

Unazad nekoliko godina šminkanje je postalo svakodnevica za mnoge žene, a nove generacije se počinju šminkati sa sve manje i manje godina. Dok je prije šminkanje kod žena bilo uljepšavanje isključivo za neke posebne događaje, danas je svakodnevica kod tinejdžerki u osnovnoj školi. Zbog sve veće potražnje razvijaju se novi brendovi koji se natječu sa što većom kvalitetom i što manjim cijenama. Jedan od najpoznatijih brendova za dodatke za šminkanje je Real Techniques, koji u svojem asortimanu ima razne kistove, gelove za čišćenje kistova, spužvice za šminkanje i razne druge dodatke. Sve o tome kako je nastao ovaj brend, koji su njihovi najpoznatiji proizvodi i gdje ih možete kupiti, saznajte u nastavku teksta.

O Real Techniques brendu

Samantha i Nicola Chapman odrasle su okružene sa šminkom i raznim drugim make up proizvodima. Njihova teta je bila poznata šminkerica poznatih u Londonu, a mama je također bila vezana uz šminkanje. Kao mlade djevojke počele su eksperimentirati sa šminkanjem jedne druge, te kada je došlo vrijeme za biranje karijere, obje su odlučile da je šminkanje ono što ih zanima. Nakon što su na YouTubeu doživjele popularnost, polako je krenula ideja oko kreiranja Real Techniques brenda, koji je od samog početka rada doživio veliku popularnost. Prva kolekcija kistova je na tržište došla 2011. godine. Od tada do danas Real Techniques brend veoma je popularan diljem svijeta, a valja napomenuti kako su i svi proizvodi 100% vegan. Niti jedan od Real Techniques proizvoda ne sadrži nikakve životinjske sastojke.

Najpoznatiji Real Techniques proizvodi

Najpoznatiji proizvodi Real Techniques su kistovi koji dolaze u raznim verzijama ovisno o njihovoj namjeni, te gel za čišćenje kistova. Osim toga u ponudi ovog brenda mogu se pronaći i paleta za čišćenje kistova, kozmetička torba i stalak za kistove. U ponudi ovog brenda mogu se pronaći jeftini i oni nešto skuplji kistovi, no kvaliteta u svakom slučaju opravdava cijenu. Kistovi su dostupni online u Pink Panda web shopu, gdje u širokom asortimanu Real Techniques proizvoda po najboljim cijenama možete pronaći ono što vam je potrebno. Jednostavno dodajte proizvode koje želite u košaricu, te naručite na vašu kućnu adresu i u svega nekoliko dana paket s narudžbom će doći kod vas.

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top