Pokloni za promociju s kojima ćete se istaknuti

Pokloni za promociju s kojima ćete se istaknuti

Moda i pokloni Comments Off

Promocija tvrtke veoma je bitna bez obzira čime se bavite. Dobar glas i barem mogućnost prepoznavanja imena vaše tvrtke može biti dovoljno da vas izdvoji od drugih i poveća vam uspjeh.

Pokloni za promociju stoga su odlična ideja da svojim suradnicima, klijentima i korisnicima svoje ime pohranite u pamćenje. Ipak, oni su česta taktika mnogih tvrtki, pa je prije svega važno razmišljati kreativno i „izvan kutije“ kako bi privukli pozornost na sebe i svoj rad.

I sitni pokloni mogu biti upečatljivi

Prije nego što počnete razmišljati o velikim, detaljnim i kompliciranim poklonima za promociju, koji zahtijevaju mnogo truda i planiranja s vaše strane, trenirajte svoju kreativnost na onim manjima koji će zasigurno svejedno obradovati primatelje. Sitni pokloni za promociju koje ste već mnogo puta do sada sigurno susreli, a možda čak i dobili, poput majica, kapa, privjesaka za ključeve, kemijskih olovaka, rokovnika, kalendara i USB ključeva i dalje mogu biti vrlo prikladni.

Pokloni za promociju su odlična ideja za vaš marketing
Kape kao pokloni za promociju

Ipak, jednostavno na njih nalijepiti svoj logotip više nije dovoljno. Stoga pokušajte razmisliti u smjeru potreba primatelja. Primjerice USB stick danas je veoma korisna sitnica, no umjesto klasičnih kvadratnih varijanti, mnogi će se radije odlučiti za neki zanimljivog, šaljivog i upečatljivog dizajna.

Simpatični pokloni za svakoga

S druge strane, ako niste vični redizajnu, umjesto da pokušate promijeniti već ustaljene poklone za promociju, okrenite se nečemu potpuno novom. Tu prije svega onda također morate razmišljati o tome čime se vaša tvrtka bavi te kako to možete ukomponirati u promotivne poklone. Na primjer, bavite li se poslom u kojemu su dimenzije bitne, kao jeftin poklon za promociju možete poklanjati privjeske koji sadržavaju mali priručni metar.

S druge strane, ako se bavite prodajom pića, otvarač za boce integrirajte uz USB stick, olovku ili privjesak. Optike često kao zanimljiv promotivni poklon nude krpice za naočale. Još bolja ideja su mekane kutije za naočale koje iznutra kao podstavu imaju materijal krpice za čišćenje naočala kako biste svoju krpicu uvijek imali uz sebe. Mnogo je primjera kako posao kojim se bavi vaša tvrtka pretvoriti u poklon za promociju koji će se istaknuti od svih drugih, pa je jedino što vam preostaje da se bacite u kreativno razmišljanje.

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top