Personalizirani pokloni su i najbolji pokloni

Personalizirani pokloni su i najbolji pokloni

Dom i obitelj Comments Off

Svrha svakog poklona je pokazati primatelju da vam je do njega stalo, bilo da se radi o poslovnom partneru, bračnom drugu, bratu ili sestri, roditelju ili najboljem prijatelju. Kako onda bolje pokazati nekome koliko vam je do njih stalo nego poklonom koji se osmišljen i prilagođen upravo za njih? Personalizirani pokloni odlični su za svaku prigodu, a sve što je potrebno za personalizaciju nekog poklona je malo kreativne energije, malo vremena i dobro poznavanje primatelja poklona.

Uložen trud je pola dobrog poklona

A druga polovica je iznenađenje, dobar personaliziran poklon sadrži obje komponente i u potpunosti će oboriti primatelja s nogu. Za sve tipove sklone uređivanju fotografija, savršeni personalizirani pokloni za izradu su print kolaža fotografija na neki predmet. To može biti šalica, podložak za miš, majica, torba, jastučnica ili maskica za mobitel, izbora je svakako puno. Ako ipak niste tip od photoshopiranja, jednostavno tiskanje fotografije na bilo koji od tih predmeta može oduševiti primaoca i biti savršen personaliziran poklon.

Za dodatni faktor iznenađenja, sliku tiskajte na puzzle ili kocke koje primalac mora složiti kako bi dobio punu sliku. Ideja je tim bolja ako za personalizirani poklon koristite sliku iz primateljeva najdražeg filma, benda, serije i photoshopom ubacite i njih u tu sliku – to je zasigurno poklon kojeg neće zaboraviti.

Uradi sam pokloni imaju poseban šarm

S druge strane, poklone možete personalizirati i sami. Spretniji među nama mogu se okušati u ručnom oslikavanju i crtanju, čime će personalizirani pokloni za promociju dobiti dodatnu dimenziju ručnog rada. S druge strane, ako niste baš poklonik crtanja poklon možete personalizirati i na druge načine – graviranje imena, inicijala ili važnih datuma u nakit, upaljače i slične predmete odlična je ideja. No tražite li način da personalizirani poklone napravite sami, prvo razmislite o tome što je predmet koji primatelj treba – način na koji poklon možete personalizirati biti će puno lakše potom odrediti.

Budete li poklon personalizirali vlastitim rukama na umu ipak imajte da će za to biti potrebno nešto vježbe i strpljenja, pogotovo ako je to prvi put da se bavite tom vrstom rada. I nakraju ne zaboravite da je za to sve potrebno malo kreativnosti, za kojom ćete morati posegnuti želite li da personalizirani pokloni budu napravljeni od srca.

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top