Ponesite bicikl na put automobilom

Ponesite bicikl na put automobilom

Automoto 0 Comment

Biciklizam je jedan od najzdravijih sportova koji se može prakticirati gotovo svugdje. Možemo voziti bicikl kroz grad, kroz šumu, do rijeke ili uz brdo. No, ako često vozimo bicikl, brzo prolazimo sve u krugu od nekoliko desetaka kilometara i znamenitosti koje smo već vidjeli brzo nam dosade. 

Za istraživanje novih krajolika i otkrivanje novih mjesta biciklom, bicikl možemo ponijeti posvuda zahvaljujući automobilskim nosačima za bicikle. Naravno, postoji opcija iznajmljivanje bicikala, ali to je puno skuplje od kupnje ove vrste auto dodatka koji se može jednostavno i lako ugraditi na gotovo svaki automobil.

Vrsta automobilskih nosača za bicikle 

Jednostavni i laki za ugradnju na vaš automobil, automobilski nosači za bicikle omogućuju vam da ponesete dva do četiri bicikla odjednom kamo god idete. Ovisno o tome gdje su ugrađeni u automobilu, postoje različite vrste:

Automobilski nosači za bicikle su praktični
Automobilski nosači za bicikle su praktični i jednostavni, ne zaklanjaju pogled tijekom vožnje te ne produžuju automobil.
  • Krovni nosači za bicikle
  • Nosač za bicikl na kuki
  • Nosač za bicikle na vratima prtljažnika

Svaki od ovih modela ima svoje prednosti i nedostatke, no svaki od njih osigurava siguran prijevoz bicikla do odredišta i užitak vožnje biciklom bilo gdje.

Opreza pri vožnji auta nikad dosta

Bez obzira odlučite li se za krovne nosače za auto, one na kuki ili one koji se postavljaju na vrata prtljažnika, morate uzeti u obzir nekoliko stvari. Prije svega, važno je osigurati da vaši nosači za bicikl za auto odgovaraju modelu vašeg automobila kako bi se mogli ispravno postaviti. 

Krovni nosači za auto

Također je važno pravilno ih postaviti kako u vožnji ne bi pali s automobila i uzrokovali prometne nesreće. Ispravno postavljeni ne bi trebali ni na koji način utjecati na vožnju ili vidljivost.

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top