Predator 2000 dolazi sa 79.7 ccm motorom

Predator 2000 dolazi sa 79.7 ccm motorom

Dom i obitelj Comments Off

Ne biste trebali brinuti o osetljivosti vašeg uređaja zbog čiste struje koju prenosivi inverter generаtor Predator 2000 proizvodi. Vaš pametni telefon, pametni sat, tablet ili laptop može se sigurno napuniti snagom ovog generatora. Dakle, ako ste profesionalac ili inženjer, nema sumnje da je ovaj generator idealan za vas.

Motor generatora

Prenosivi inverter generаtor Predator 2000 dolazi sa 79.7 cc motorom sa sistemom za hlađenje vazduha. Iz tog razloga, ovaj generator ima mnogo snage, obimnu zaštitu i duži životni vek. Njegov motor je motor sa nadzemnim ventilom (OHB), koji ima svoje prednosti. Najvažnije prednosti su manje pakovanje i jednostavni pogonski sistemi.

Garancija

Brend Predator nudi ograničenu garanciju na 2 godine na generatoru Predator 2000. Oni garantuju za kvarove sistema kontrole emisije i izrade 2 godine. Međutim, oni garantuju za materijalne nedostatke i izradu samo 90 dana. Ali kada ovo uporedimo sa garancijama drugih brendova, one su skoro iste.

Buka

Naravno, zvuk koji generator proizvodi može biti veoma glasan i uznemirujući. Ali, to nije slučaj kod generatora prenosivi inverter generаtor Predator 2000. On je ocenjen kao prilično tih, a to je svakako prednost. U našoj recenziji generatora Predator 2000 sumirali smo prednosti i nedostatke generatora Predator 2000.

Prednosti

  • Tiho – buka koja se proizvodi pri radu je 61db.
  • Lagan – njegova težina je samo 47 lbs.
  • Prenosivost i kompatibilnost – zbog svoje težine i veličine. Jednostavno i brzo podešavanje i održavanje.
  • Moćan – definitivno će premašiti vaša očekivanja.

Nedostaci

  • Ograničena garancija – Potpuna garancija je nešto što svi žele. Nažalost, baš kao i većina drugih brendova, Predator nudi samo ograničenu garanciju na ovaj generator.

Pročitajte i članak sa naslovom “Pijte zdraviju vodu uz alkaten cijevi u vodovodu“.

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top