Presvlake za auto štite interijer i održavaju vrijednost

Presvlake za auto štite interijer i održavaju vrijednost

Automoto Comments Off

Interijer automobila je izrazito bitan

Lijep interijer dobar je pokazatelj očuvanosti automobila, a trenutnom vlasniku može zajamčiti udobnu i ugodnu vožnju. Najveću promjenu u interijeru automobila napravit će promjena presvlaka za auto – one zauzimaju jako veliku površinu i stoga će njihova zamjena biti od velike koristi pri osvježavanju vašeg auta.

Ako ne znate mnogo o presvlakama i želite se malo više informirati o tome kako da kupite idealne presvlake, donosimo vam bitne informacije i savjete koje možete iskoristiti već pri sljedećoj kupovini!

Vrste auto presvlaka

Presvlake za auto nisu neki kompleksan proizvod, ali postoje neke odrednice na koje valja dobro pripaziti. S obzirom na to da je primarna funkcija presvlaka zaštita sjedala od oštećenja, prljavštine, ogrebotina, tragova i slično, a sekundarna funkcija udobnost, materijal će biti jako bitan. Tražimo nešto što će ujedno regulirati tekućinu i potencijalno prolijevanje te zadržavanje mirisa.

Auto sjedala za djecu su obavezna

Sjedala za djecu također su komponenta koju mnogi moraju imati, a ona je vezana za sigurnost putnika. Možete ih koristiti i kad imate presvlake, ali je pitanje na koji način ćete se odlučiti fiksirati auto sjedala za djecu u vaš automobil.

Sjedala za djecu
Sjedala za djecu također su komponenta koju mnogi moraju imati, a ona je vezana za sigurnost putnika.

Najpopularniji način fiksiranja sjedalice je pojasom, a on je drugačiji za svako baby sjedalo za auto. Morat ćete proučiti upute da vidite kako osigurati potpunu fiksaciju ovih sjedala na siguran način. Metode su uglavnom slične, ali svako sjedalo ima svoj dizajn i mjesta gdje se mora zahvatiti.

Drugi način fiksacije je Isofixom. Postoje dvije varijante: 

  • U prvoj se radi o bazi koja se fiksira na sjedalo i na nju se montira sjedalica, a naknadno se opet odvaja kako biste ju koristili van automobila.
  • Druga varijanta odnosi se na kopče i dva nepomična prstena koja se pričvrste za nepomične kuke na sjedalici.

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top