Traka za trčanje nudi posebno veliku vrednost za šetače i džogere

Traka za trčanje nudi posebno veliku vrednost za šetače i džogere

Zdravlje i prehrana Comments Off

NordicTrack Commercial 1750 je pouzdana, kvalitetna traka za trčanje koja će više nego zadovoljiti korisnike. Iako ova mašina nije usmerena na početnike, zadovoljava širok spektar trkača i šetača. Korisnici mogu pratiti programe vežbanja ili ručno podešavati brzinu i nagib istovremeno podižući svoju izdržljivost. Ova traka za trčanje će pomoći korisnicima da toniraju, zategnu telo i sagoreju kalorije uzbudljivim opcijama.

Iskusni trkači će se suočiti sa izazovima na novim terenima u različitim delovima sveta. To je idealna mašina za porodicu punu korisnika na različitim nivoima veština. NordicTrack Commercial 1750 je elitna mašina koja će pomoći bilo kojem korisniku u postizanju ličnih ciljeva u fitnesu. Laka mašina da je preporučite I volite.

Radi sigurnosti, svaka traka za trčanje komercijalne serije ima magnetni sigurnosni ključ. Kada se ključ izvuče, zaštitni pojas se prestaje pomerati. Ova sklopiva traka za trčanje je patentirala tehnologiju Space-Saver. Uz pomoć hidraulike, paluba se lagano podiže kako bi se uštedio podni prostor nakon treninga. Kada je otključana, tiho se spušta na pod.

Koliko dugo će NordicTrack 1750 da traje?

Stvarna mehanika Commercial 1750 trake za trčanje je vrhunskog kvaliteta i uz pravilnu svakodnevnu negu trebalo bi vam trajati mnogo godina bez brige. S tim rečima, povećanje programiranja koje prati zvona kompatibilnog softvera može biti razlog za zabrinutost. Kao i uvek, savetujemo oprez korisnicima na trakama za trčanje I da imaju na umu da je NordicTrack traka za trčanje specijalizovana za fitnes opremu, a ne za računarski softver. Ipak, Commercial 1750 bi trebalo da stoji dobro sa teškim trkačem ili lagano umerenim trkačem.

Kratak pregled

Commercial 1750 traka za trčanje je jedna od visokokvalitetnih mašina kompanije NordicTrack koja dolazi sa dugotrajnom izgradnjom i pristojnom količinom programa za vežbanje. Iako imamo neke rezerve prema članstvu u iFit-u koje je sada standardno za Icon-ove (NordicTrack matična kompanija) viši razred proizvoda, i dalje volimo da vidimo traku za trčanje izgrađenu sa ravnotežom stila i funkcionalnosti. Ova staza za trčanje izgrađena je sa značajnim kvalitetom i poboljšanom pouzdanošću, što nam je pomoglo da donesemo odluku da modelu 1750 dodelimo prvo mesto na našoj listi najboljih kupovina u 2019. godini od cenovnom rangu od 1300 do 1,499 dolara.

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top