Voda ili voda s okusom

Voda ili voda s okusom

Blogovi, Zdravlje i prehrana Comments Off

Ubrzan tempo života prouzročio je uveliko smanjen kvaliteta života. Malo je onih koji pored svakodnevnih obaveza na poslu, fakultetu, školi stignu misliti i o zdravoj prehrani. Međutim, iako je prehrana ključna za zdravlje svakog čovjeka, postoji još nešto što značajno može narušiti čovjekovo zdravlje ako se dovoljno ne pazi, a to nešto je voda.

Važnost vode u svakodnevnom životu

Preko dvije trećine čovjeka čini voda. Samo ovo je dovoljan dokaz koliko je voda zapravo bitna. Čovjek bez konzumiranja pitke vode može da izdrži maksimalno tri dana, a ako do tada ne popije vodu slijedi mu bolna smrt.

Ovo je potaklo sve vodeće znanstvenike da se okrenu prema načinima na koji mogu pomoći ljudima da konzumiraju što više vode. Iako mnogi toga nisu svjesni, od manjka konzumacije vode može doći do pojave raznih bolesti. Ako imate sve ovo u vidu zar i sami ne shvaćate da boca za vodu nije loša opcija za razmotriti.

Konzumacija vode van kuće

Tijekom vrućih ljetnih dana kada je svaka kap vode bitna za održavanje zdravog organizma, ključni predmet prije svakog izlaska iz kuće je boca za vodu. Ako ste došli u situaciju da niste uzeli svoju omiljenu bocu sa sobom, vjerojatno ste otišli do kioska i pokušali odabrati neku vodu. Tu ste zasigurno došli u iskušenje da uzmete vodu s okusima.

Ono što morate da znate jeste da su ovakve vode prepune enzima i šećera koji su jednostavno loši po vaš organizam. Vještački zaslađivači kao i mnogi drugi štetni sastojci po vaš organizam su samo dio onoga što unosite za sebe. Na svu sreću postoji rješenje za sve one koji žele da piju vodu s okusima, a da pri tom ne unose loše materije u sebe!

voda

Sami napravite vodu s okusom

Boca za vodu koja ima mogućnost pravljenja vode s različitim okusima je postala pravi hit u zadnje vrijeme. Ovakve boce su lake, prikladne i lake za korištenje, ne prenose mirise i naravno namijenjene su za višekratnu upotrebu.

Jednostavno u posebne dijelove ovakvih boca dodajte voće, mentu, led ili što već želite i sami napravite vašu 100% prirodnu i zdravo zaslađenu vodu s okusima. Vaše tijelo će ostati hidrirano čitav dan, nećete više unositi nezdrave šećere i materije koje vam štete, a pri tome ćete piti vodu kakvu želite i u kakvoj uživate.

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top