Karakteristike Husqvarna 445 motorne testere

Karakteristike Husqvarna 445 motorne testere

Dom i obitelj Comments Off

Vidljivi nivo goriva

Indikator goriva je transparentan, što olakšava da saznate koliko goriva imate u bilo kom trenutku. Možete bolje planirati pauze. Takođe nećete morati da brinete da će vam nestati goriva usred sečenja velikog i opasnog stabla jer ćete znati koliko goriva imate pre nego što počnete.

Inercijska kočnica lanca

Ovaj stil kočnice lanca čini korišćenje lančane pile sigurnijim, jer smanjuje verovatnoću povrede usled povratnog trzaja.

Da li ova motorna testera dolazi sa kutijom ili poklopcom noža?

Iako kutija nije predviđena, poklopac za lanac je uključen. Kutije su dostupne na Amazonu, a odgovarajući model možete pronaći ovde.

Kolika je dužina šipke za lanac?

Dužina uključene šipke zavisi od toga koji model Husqvarna 445 kupujete. 966955336 uključuje šipku od 16 inča. Model 966955338 uključuje šipku od 18 inča.

Ako je ovo vaša prva motorna testera, pazite da znate koju veličinu kupujete! Šipka se meri dužinom sečenja, tako da šipka od 18 inča znači da ima 18 inča od ivice tela motorne testere do vrha šipke. Ako šipka nije instalirana na motornu testeru, ona će biti duža. Šipke se uvek moraju meriti kada se instaliraju na motornu testeru.

Da li treba da brinem o isporuci motorne testere? Neće se slomiti pre nego što je dobijem?

Ne. Ova motorna pila se pakuje u sigurnosnu originalnu kutiju. Kada se dostavlja, maloprodajna kutija se pakuje čvrsto unutar teške talasaste kutije.

Da li ova pila dolazi sa lancem?

Da, ova pila dolazi sa 16 ili 18 inča, 325 nagibnog lanca, u zavisnosti od modela koji kupujete. Takođe dolazi sa pravim alatom za zatezanje lanca. Pošto može potrajati nekoliko dana da se lanac naoštri, razmislite o kupovini još jednog lanca kao rezerve. Dostupan je i komplet za oštrenje za ovaj model.

Ako ste voljni da odvojite vreme, oštrenje sopstvenih lanaca može uštedeti mnogo novca na duže staze.

Može li ova pila uzeti šipku od 16 inča ili 20 inča?

Da, možete da postavite ovu testeru sa šipkom od 16 inča, 18 inča ili 20 inča i lancem.

Da li može žena da je lako startuje? Ova testera ima potezni sistem za pokretanje, koji zahteva određenu fizičku snagu.

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top