Yamaha P-45 digitalni klavir recenzija

Yamaha P-45 digitalni klavir recenzija

Internet i tehnologija Comments Off

Udvostručavanje memorije na Yamahi P-45 daje muzičarima dvostruko veću količinu nota koja se može reprodukovati u jednom trenutku. Nisam siguran da će se ovo povećati u budućim modelima jer ne mogu da zamislim nijednu muziku kojoj bi trebalo više od 64 note odjednom.

Podešavanja

Ova klavijatura pravi 10 zvukova dostupnim za vas. Postoje dva klavira, dva organa, dva čembala i dva električna klavira. Tu je i zakrpa za žice i zakrpu za vibrafon.

Ne bih preporučio ovu klavijaturu nekome ko je u sintisajzerima ili modernijim zvukovima. Dizajnirana je sa klasikom na umu.

Šta mi se sviđa o P-45

Ovaj model Yamaha P-45 digitalni klavir je takođe dizajniran sa svestranošću. Uprkos tome što ima 88 tastera, izuzetno je kompaktan i može se uklopiti u bilo koji prostor.

Kao stalak možete koristiti čak i sto ili stoni gornji deo. Što se tiče težine, on je izuzetno lagan, što omogućava upotrebu na X stalku ili čak na troslojnom postolju. Fanovi P-35 će primetiti da je ovaj model gotovo identičan. Jedina razlika je USB ulaz, koji vam omogućava da se povežete sa računarom da biste koristili MIDI-bazirani softver. Ovo je odlična opcija ako želite da koristite klavijature kao MIDI kontroler.

Specijalne karakteristike

Na ovoj klavijaturi postoje četiri odlične mogućnosti koje morate znati pre donošenja odluke. Ugrađeni metronom – mislim da je jedan od najvažnijih aspekata dobrog muzičara dobar provod. Ova klavijatura ima ugrađeni metronom, koji možete da koristite sa unutrašnjim zvučnikom da biste kontrolisali brojanje dok vežbate skale i arpeđa. Metronom je potpuno podesiv, što znači da možete podesiti i jačinu i brzinu.

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top