Stvorite vrt usred svog doma

Stvorite vrt usred svog doma

Dom i obitelj Comments Off

Na sami spomen vrta, sadnje biljaka ili cvijeća, mnogima će prva pomisao biti otvoreni prostor. To i ne čudi, s obzirom da su vrtovi uglavnom na otvorenom, iza kuće ili na nekom posebnom mjestu. Mnogi nažalost nemaju tu mogućnost stvaranja vrta na otvorenom, odnosno žive u kući koja nema okućnice ili žive u stanu.

Ali, čak i oni se mogu okušati u vrtlarstvu. Rješenje se naziva growbox i riječ je o šatoru koji služi za sadnju biljaka. On sadrži sve što je biljkama potrebno da rastu, od odgovarajućeg svjetla, topline i ostalog. Na vama je samo da biljke pazite kao što biste to činili i da imate klasičan vrt.

Growbox dolazi u obliku kompleta

Growbox kakav se danas može pronaći na tržištu dolazi u više različitih izvedbi. Cijenom se također razlikuju i uglavnom se razlikuju po dimenzijama, kao i u dodacima koje dobivate uz određeni model. Oni najskuplji modeli sadrže gotovo apsolutno sve što bi vam moglo zatrebati. Osim samog šatora, dobit ćete sve potrebne lampe, ventilatore i ostalo. Nakon kupnje takvog kompleta, potrebno je samo napraviti podlogu i posaditi željene biljke. Održavanje biljaka je zapravo isto kao i kod klasičnog vrta, samo što u ovom slučaju možete uživati u svom vrtu u udobnosti svog doma.

Jednostavna izmjena dodatnih dijelova

Trgovine u kojima možete kupiti growbox uglavnom prodaju i dodatne dijelove. Primjerice, ako morate zamijeniti određenu žarulju, lako ćete ju pronaći u tim trgovinama. Isto tako, određene vrste biljaka zahtijevaju točno određene uvjete pa prije nego se odlučiti uzgajati ih u svom domu i prije nego kupite growbox, provjerite možete li ga koristiti u te svrhe.

Veliki izbor možete pronaći i u raznim internetskim trgovinama. Iako je growbox relativno novi koncept uzgajanja biljaka, već sada postoji nekoliko internetskih trgovina koje vam mogu ponuditi veliki izbor različitih modela, ali i veliki izbor dodataka. Jedna od takvih internetskih trgovina je i Urban Farmer, gdje možete pronaći vrlo veliki izbor šatora za uzgajanje biljaka i dodatne opreme. Cijene se razlikuju i velika je razlika u cijeni od najjeftinijeg do najskupljeg modela. Ali upravo zbog toga, svatko će pronaći onu idealnu kombinaciju koja mu po svemu najviše odgovara.

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top