Bežični punjač za nove mobitele

Bežični punjač za nove mobitele

Internet i tehnologija Comments Off

Razvoj tehnologije napreduje veoma brzo i iz godine u godinu predstavljaju se nove zanimljive stvari. Bežični punjač jedan je od noviteta na tržištu mobitela i zasada ga podržavaju samo najnoviji mobiteli. Moramo biti iskreni da ni sami nismo sigurni koja točno tehnologija stoji iza ovog načina punjenja bez žice, no jedno je sigurno, ovakav način punjenja će ubrzo postati standard. Bežični punjač se u većini slučajeva ne dobiva u kutiji s mobitelom, te ga je potrebno odvojeno kupiti. Nova tehnologija uvijek košta, a isplati li se njegova kupnja, te gdje ga povoljno nabaviti donosimo u nastavku.

Trebate li bežični punjač?

Tehnologija je luksuz i ništa Vam realno nije potrebno, no istina je da će Vam on znatno olakšati korištenje. Kada idete leći ili kada god želite napuniti mobitel, samo ga postavite na punjač i bez potrebe za traženjem i spajanjem kabela jednostavno možete napuniti mobitel.

Bežični punjač može poslužiti i kao ukras na vašem radnom stolu
Bežični punjač za mobitel

Osim što je nova tehnologija i što će Vam omogućiti lakše punjenje, bežični punjač može poslužiti i kao ukras na vašem radnom stolu. Ako Vaš mobitel podržava ovakav način punjenja, tada je wireless punjač odlična stvar koju ćete odmah zavoljeti. Prilikom kupnje morate pripaziti na neke stvari o kojima ćemo detaljnije napisati u nastavku.

Kvalitetan wireless punjač

Da bi se mobitel punio što brže i punjač trajao što dulje, veoma je bitno da odaberete kvalitetan bežični punjač. Prva stvar na koju morate obratiti pažnju je standard koji Vaš mobitel podržava. To može biti Qi, AirFuel ili neki drugi, te prema tome morate odabrati i punjač. Druga stvar je dizajn koji Vam više odgovara.

Hoće li mi wireless punjač uništiti bateriju ?! Mitovi o bežičnom punjenju telefona

Osim boje u kojoj dolazi, dizajn se dijeli na podloške i stalke. Plus mogu biti i veliki punjači na koje se može puniti više mobitela, a osim dizajna birajte i kvalitetnije marke. Iako su kineski no name brendovi znatno jeftiniji, Samsung je jedan od najpoznatijih imena u svijetu tehnologije i garantira kvalitetom.

Kupnja bežičnog punjača

Kako biste prošli što jeftinije i kupili kvalitetan bežični punjač, naš savjet je da se odlučite na online kupnju. Trgovina Gizzmo je jedna od najpoznatijih web trgovina za razne stvari koje se tiču tehnologije i mobitela i u njoj ćete pronaći odlične wireless punjače po najboljoj cijeni. Prema opisu i slikama odaberite onaj koji Vam odgovara i naručite, te će on stići na Vašu kućnu adresu. Ako znate nekoga tko ima noviji mobitel koji podržava bežično punjenje, on može biti odličan poklon!

Želite saznati kako kupiti Bitcoin? Onda si pročitajte članak Objašnjenje kako kupiti Bitcoin i kriptovalute.

Servis Huawei mobitela u Ljubljani stoji vam na raspolaganju za sve vrste kvarova vašeg mobilnog ljubimca. Čitajte više …

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top