Servis Huawei mobitela u Ljubljani

Servis Huawei mobitela u Ljubljani

Internet i tehnologija Comments Off

Huawei je danas svjetski poznat brend mobitela, zahvaljujući revolucionarnoj kameri koja je nadjačala sve konkurente u posljednjih nekoliko godina. Dolaskom Huawei P20 Pro mobitela na tržište, brendovi poput Samsunga i Applea nisu uspjeli nadjačati odličnu Leica kameru i Huawei je postao jedna od najpoznatijih i najpoželjnijih marki mobitela. Upravo zbog toga što ih danas koristi mnogo ljudi, servis Huawei mobitela je sve potrebniji. 

Huawei P20 servis

Huawei P20 Pro izašao je prije 3 godine, no i dan danas je odličan mobitel i za one nešto zahtjevnije korisnike. Budući da ima 3 kamere koje snimaju odlične fotografije, 6 GB RAM memorije i procesor koji mu osigurava brzinu, ovaj mobitel se i dalje može normalno koristiti za sve zadatke. U slučaju da vam nešto na mobitelu nije ispravno, pomoći vam može Huawei servis, gdje će vam zamijeniti sve dijelove i učiniti mobitel ponovno funkcionalnim.

Servis Huawei mobitela je puno bolja opcija od kupnje novog, pogotovo ako se radi o nekom od top modela.

Huawei P30 servis

Huawei P30 Pro je nasljednik Huawei P20 modela, a pohvaliti se može s još boljim kamerama, više radne memorije i boljim procesorom. Iako je izašao prije skoro 2 godine, on je i dalje rame uz rame s najboljim telefonima današnjice, te se u slučaju pada više isplati servis Huawei ekrana, nego kupnja nekog slabijeg mobitela. P30 modeli dolazi u više inačica, kao i P20, pa tako imamo:

  • Lite verziju
  • normalnu verziju
  • Pro verziju

Naravno, osim po cijeni, verzije se razlikuju po veličini ekrana, kamerama te jačini performansi i baterije.

Huawei P40 Pro

Nedavno je izašao i novi Huawei P40 Pro mobitel. Kao što su prijašnji Huawei flagship modeli bili u samom vrhu prema snazi performansa i kvaliteti kamera, tako je i P40 Pro „pomeo“ konkurenciju što se tiče kvalitete slika i videa. Kao i svaki mobiteli, tako su i Huawei mobiteli usmjereni prema estetici, što ih čini podložnim kvarovima u slučaju pada. Najčešće kod novijih mobitela dolazi do razbijanja ekrana, pa će vam u tom slučaju trebati Huawei servis da izvrši zamjenu.

Popravak Huawei mobitela

Servis Huawei mobitela je puno bolja opcija od kupnje novog, pogotovo ako se radi o nekom od top modela. Budući da Huawei flagship modeli imaju jedne od najboljih kamera na tržištu, puno je isplativije popraviti mobitel u slučaju kvara, nego kupovati neki drugi, slabiji uređaj.

Čitajte i sljedeći članak: Xiaomi mobiteli su sve popularniji izbor

Jedna od najvećih prednosti i specifikacija zbog kojih su Xiaomi mobiteli privukli velik broj korisnika diljem svijeta je svakako njihov moderan i atraktivan izgled. telefonu. 

Huawei servis Ljubljana

Huawei servis Ljubljana popravit će vaš uređaj i pobrinuti se da ponovno bude funkcionalan kao i prvoga dana. Nevažno o kojem kvaru se radi, stručni zaposlenici će vaš uređaj učiniti kao novim i moći ćete ponovno raditi sve potrebne stvari. Prednost je što nudimo garanciju na sve popravke od 90 dana te garantiramo za diskreciju vaših podataka i sigurnost od njihovog gubitka.

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top