Toto Ultramax II het dupli ciklonski toalet je snažan i tih

Toto Ultramax II het dupli ciklonski toalet je snažan i tih

Dom i obitelj Comments Off

Recenzije i rezultat

Toto Ultramax II het dupli ciklonski toalet je snažan, tih, efikasan i temeljno čisti posudu. Može da ispere 500 grama čvrstog otpada bez problema. Možete se udobno smestiti na njega bez brige o bilo kakvom problemu začepljenja. Imate manje čišćenja jer je to jednodelni toalet, obod nema rupe, i ima površinu za samočišćenje.

U vreme pisanja, našao sam 59 klijenata koji su mu dali pet zvezdica i 4. 5 celokupan rejting za TOTO MS604114CEFG#01 Ultramax II. Sve recenzije kupaca u amazonu su pozitivne, ali postoji jedan kupac koji daje jednu zvezdu, govoreći: “svejedno da li ste muž ili žena, ako sedite, vaš tok vode će udariti o prednji deo unutrašnjosti posude i prskati na donju stranu sedišta kao i na butine. “. Osim toga, niko drugi nije pominjao nikakvu zabrinutost.

Zajednički pozitivni komentari kupaca

ako pročitate komentare kupaca u amazonu, primetićete da je većina njih primetila da je
TOTO MS604114CEFG#01 Ultramax II veoma tih, efikasan,ima dobro ispiranje, čist je i udoban.

Razlozi za

  • Uštedite novac na računima za vodu jer koristi 1.28 litara vode po ispiranju.
  • Sistem dvostrukog ciklonskog ispiranja stvara snažnu centrifugalnu silu potrebnu za čišćenje posude i oboda. Potpuno ostakljeni trapovi olakšavaju guranje otpada.
  • Potrebno je 10 do 15 sekundi da se napuni rezervoar.
  • Ispira dovoljno tiho da ne ometa one koji spavaju.
  • Površina je super glatka sa SanaGloss da bakterije i plesni ne mogu rasti.
  • Na rubu nema rupa i nema prostora za čišćenje ispod rezervoara tako da ostaje čist iznutra i spolja.
  • Izdužena posuda duži prostor za udobno odmaranje bedara dok sedite. Muškarci mogu da ciljaju više na posudu jer ima duže područje.
  • Dolazi sa MekimNežnim izduženim sedištem koje koristi opruge sa vazdušnim jastucima za sprečavanje slučajnog i namernog lupanja dece i odraslih nakon upotrebe toaleta.

Ovo je odlično za osobe sa invaliditetom, starije i višlje ljude, jer je toalet aDa visine u kojem možete udobno da sedite. Sedište Toto washlet s300e odgovara ovom toaletu koji je odličan za ljude sa hemoroidima i štednjom toaletnog papira. To je samo 99 funti težine i jednodelni toaletni komad,koji je lakši i veoma lak za instalaciju.

Postovi iz iste kategorije:

Search

Back to Top